reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Choroba lokomocyjna

Ja jestem senna a biorę włsciwie jedną (jesli podróz jest długa to co 4h) Raz zapomniałm i był pawik -oberwało sie kolezankom z autobusu dobrze ze to w podstawówce było i nkt nie pamieta :-D:-D. A senna jestem tylko podczas jazdy kiedy jest cieplutko i nudno jak juz wyjde na swierze powietrze jest git .Wiec z czystym sercem polecam

reklama
Biała_dama uważam że to jest najlepszy sposób użytkowania Aviomarinu, sama tak robię i jest ok więc dlatego polecam ten sposób.

My ostatnio bylismy nad morzem,okolo 12 godz jazdy pks-em i aby nie miec problemow w czasie jazdy wzielismy Lokomotiv ja tabletki,mala syrop.Powiem,ze podroz minela bez problemu,nie bylo mi sennie.
Ja wczesniej przedszkole,podstawowka bralam Awiomalin i nie dzialalam pozniej juz na mnie,mimo ze zwielam tez wymiotowywalam,choc praktycznie cala droge spalam.W czasie liceum wyjezdzalam na wycieczki zagraniczne i pomogal Coculin czy cos podobnego tez b.pomagalo,2 dni jazdy i swietnie sie czulam.

Ja jestem w 6 miesiacu ciązy. Czytałam trochę w internecie o stosowaniu aviomarinu podczas ciązy, ale w końcu wybrałam sie do lekarza. Okazało się, ze nie ma przeciwskazan bym przyjmowała ten lek. ja czuję się dobrze podczas podrózy, a co najważniejsze mojemu maleństwu nic nie grozi :) jestem ciekawa, czy któras z Was również bierze bądź brała aviomarin będąc w ciązy?

Wiesz co ja stosowałam ale sporadycznie ale nie z tego powodu że bałam się że mi zaszkodzi tylko z tego że mało podróżowałam.

reklama
reklama
Do góry