reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chłopiec czy dziewczynka ??

Ja w poprzedniej ciazy tez caly czas ladnie wygladalam,a brzuszek pojawil sie dopiero kolo 5 miesiaca, a jest dziewczynka, wiec chyba nie do konca sie to sprawdza.Teraz tez wolalabym zeby to byla dziewczynka.

reklama
U mnie podobnie, bardzo chciałabym drugiego chłopaka, ale czuje że na przekór wszystkim będzie dziewczynka.

Nawet się śmieje że złośliwe i niezdecydowane babsko rośnie :-) złośliwe bo mnie mdłościami męczy a niezdecydowane bo co 10 minut ma ochotę zjeść coś innego :-)

My obstawiamy synka. Maz juz mowi do Niego, ze wkoncu jakis sprzymierzeniec mu rosnie do walki z mama.. i caly czas tylko Mlody Mlody... ale jak bedzie cora to tez sie bedzie cieszyl bo caly czas powtarza zeby bylo zdrowe. To nasze pierwsze wiec bez cisnienia :-)

magduś - mnie na twarzy obsypało strasznie, włosy się przetłuszczą,obstawiam dziewczynę, bo w ciąży z Szymkiem to dosłownie promieniałam, a włosówmiałam jak nigdy w życiu.
Nie ukrywam, że drugi chłopak byłby rozwiązaniem praktycznym, bo mamy dladzieciaków jeden pokój, no i"obsługę" chłopaka już znam.:-D Dziewczynka będzie wyzwaniem i logistycznymi emocjonalnym.

Ja stawiam na dziewczynkę:) Nawet ostatnio na wizycie u lekarza jak robił mi USG to powiedziałam ONA:D Niby coś tam patrzył między nóżkami ale nic nie mówił;) Ciekawe czy na następnym USG w prawie 17tc stwierdzi już płeć:p

ja mam przeczucie że będzie dziewczyna, natomiast wszyscy dookoła mnie mówią że będzie chłopak bo tak jak niektóre z was tu mówią za ładnie wyglądam. ale ja też nie do końca w te przesądy wierzę. zobaczymy.

reklama
nam Pani Dr na ostatnim usg powiedziała ,że siusiaczka nie widziała- czekamy na potwierdzenie czy w maju czy Maja będzie Mają;)

Do góry