reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

blondi, z ta ochota na slodkie i owoce, to sie u mnie zupelnie nie sprawdzilo, nie mowiac o tym, ze przez pierwsze trzy miesiace chcialo mi sie wymiotowac na sama mysl o kapuscie kiszonej!

reklama
Agatatje

Ja mialam to samo! kapusta kiszona i ogorki, cos okropnego... na sam widok mnie mdlilo............ :)

Jednak nie jest regula ze kobieta w ciazy ma smaki na kwasne i slodkie rzeczy hihihihi

Pozdrawiam

Kasia 23 pisze:
Rusałka:

Hihih, ja wedlug miesiaczki mam na 14 termin, a według wielkosci malej na 11  :laugh:

To faktycznie podobnie, ciekawe jak te male zechca w koncu nas zobaczyc :)

Pozdrawiam

To nieźle Kasiu :):):)- ten sam przypuszczalny termin porodu :) No zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:):)

Co do smaków - ja lubię słodko- kwaskowate:) np mentosy grejpftuitowe, albo soki wiśniowe:) jabłuszka:)- to moje przysmaki ;):) - tzn mojej Klaudysi;) ..która wciaz NIENAWIDZI CZOSNKU!!!! - ostatnio zjadlam kawałeczek kotlecika naczosnkowanego- fuuuj- chorowałam :mad: a przygotowuje sobie i inni mi- wyjatkowo- potrawy specjalnie na bok- bez czosnku- ale-pomyślalam soboie- gdy zjadłam swojego kotlecika- a co tam :)_ i ugryzłam kawałek mocno naczosnkowanego- blech- mdlilo, muliło i darło na wymioty... :-[

Kasiu, Olu gratulacje!!!!!! Ale cudownie ze juz znacie plec:))))
Ja ide na USG w czwartek - trzymajcie kciuki, bo tak bardzo chcialbym juz wiedziec:)))))))
Wszyscy mowia ze bedzie chlopak...zobaczymy....

Ja tez ide w czwartek na usg dokladne z fimem i zdjeciami i mam nadzieje, ze dowiem sie kto mamusie tak deliktanie glaska na dole w brzuszku :) I to tylko mamusie, jak tata reke przylozy to jest cisza nagle ;D

Aniu dzieki za gratulacje ! :) , jasne ze bedziemy trzymac kciuki, powiadasz chlopak, a Ty co bys chciala, chlopczyka czy dziewczynke.....? ja od samego poczatku chcialam dziewczynke, ale czym bylo dalej to juz chcialam tylko zeby bylo zdrowe, natomiast moj maz od samego poczatku chcial dziewczynke i mowil ze to jest coreczka, no i sie mu spelnilo, ah...ci faceci.... :) prawie kazdy chce coreczke hehehehe, stwierdzil tylko ze trzeba mocno wierzyc :)
Wiec w czwartek trzymamy kciuki za Was !!! i chwal sie od razu jak wrocisz z USG

Pozdrawiam

Ja po wczorajszej wizycie u lekarza mam juz pewne podejrzenia, ale poczekam na dokladne usg czwartkowe na lepszym aparacie, bo wczoraj lekarz powiedzial, ze w okresleniem plci to jeszcze by zaczekal, bo malenstwo wg glowki dalej ma termin na 1 lipca a wg kosci udowej na 25 czerwca ;D

calo pisze:
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza mam juz pewne podejrzenia, ale poczekam na dokladne usg czwartkowe na lepszym aparacie, bo wczoraj lekarz powiedzial, ze w okresleniem plci to jeszcze by zaczekal, bo malenstwo wg glowki dalej ma termin na 1 lipca a wg kosci udowej na 25 czerwca ;D
Czekamy na wiadomosci !!! Daj znac jutro :)

reklama
Ja dzisiaj ide na USG na 17.00, jak tylko wroce to dam Wam znac....
Mam nadzieje ze dzisiaj bedziemy juz wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka:))))
Trzymajcie mocno kciuki!!!!

Do góry