reklama
Kasia 23 pisze:Rusałka:
Hihih, ja wedlug miesiaczki mam na 14 termin, a według wielkosci malej na 11 :laugh:
To faktycznie podobnie, ciekawe jak te male zechca w koncu nas zobaczyc
Pozdrawiam
To nieźle Kasiu - ten sam przypuszczalny termin porodu No zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
Co do smaków - ja lubię słodko- kwaskowate np mentosy grejpftuitowe, albo soki wiśniowe jabłuszka- to moje przysmaki - tzn mojej Klaudysi ..która wciaz NIENAWIDZI CZOSNKU!!!! - ostatnio zjadlam kawałeczek kotlecika naczosnkowanego- fuuuj- chorowałam a przygotowuje sobie i inni mi- wyjatkowo- potrawy specjalnie na bok- bez czosnku- ale-pomyślalam soboie- gdy zjadłam swojego kotlecika- a co tam _ i ugryzłam kawałek mocno naczosnkowanego- blech- mdlilo, muliło i darło na wymioty... :-[
Aniu dzieki za gratulacje ! , jasne ze bedziemy trzymac kciuki, powiadasz chlopak, a Ty co bys chciala, chlopczyka czy dziewczynke.....? ja od samego poczatku chcialam dziewczynke, ale czym bylo dalej to juz chcialam tylko zeby bylo zdrowe, natomiast moj maz od samego poczatku chcial dziewczynke i mowil ze to jest coreczka, no i sie mu spelnilo, ah...ci faceci.... prawie kazdy chce coreczke hehehehe, stwierdzil tylko ze trzeba mocno wierzyc
Wiec w czwartek trzymamy kciuki za Was !!! i chwal sie od razu jak wrocisz z USG
Pozdrawiam
Wiec w czwartek trzymamy kciuki za Was !!! i chwal sie od razu jak wrocisz z USG
Pozdrawiam
calo
Fanka BB :)
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza mam juz pewne podejrzenia, ale poczekam na dokladne usg czwartkowe na lepszym aparacie, bo wczoraj lekarz powiedzial, ze w okresleniem plci to jeszcze by zaczekal, bo malenstwo wg glowki dalej ma termin na 1 lipca a wg kosci udowej na 25 czerwca ;D
Czekamy na wiadomosci !!! Daj znac jutrocalo pisze:Ja po wczorajszej wizycie u lekarza mam juz pewne podejrzenia, ale poczekam na dokladne usg czwartkowe na lepszym aparacie, bo wczoraj lekarz powiedzial, ze w okresleniem plci to jeszcze by zaczekal, bo malenstwo wg glowki dalej ma termin na 1 lipca a wg kosci udowej na 25 czerwca ;D
reklama