reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

blondi, z ta ochota na slodkie i owoce, to sie u mnie zupelnie nie sprawdzilo, nie mowiac o tym, ze przez pierwsze trzy miesiace chcialo mi sie wymiotowac na sama mysl o kapuscie kiszonej!

reklama
Agatatje

Ja mialam to samo! kapusta kiszona i ogorki, cos okropnego... na sam widok mnie mdlilo............ :)

Jednak nie jest regula ze kobieta w ciazy ma smaki na kwasne i slodkie rzeczy hihihihi

Pozdrawiam

Kasia 23 pisze:
Rusałka:

Hihih, ja wedlug miesiaczki mam na 14 termin, a według wielkosci malej na 11  :laugh:

To faktycznie podobnie, ciekawe jak te male zechca w koncu nas zobaczyc :)

Pozdrawiam

To nieźle Kasiu :):):)- ten sam przypuszczalny termin porodu :) No zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:):)

Co do smaków - ja lubię słodko- kwaskowate:) np mentosy grejpftuitowe, albo soki wiśniowe:) jabłuszka:)- to moje przysmaki ;):) - tzn mojej Klaudysi;) ..która wciaz NIENAWIDZI CZOSNKU!!!! - ostatnio zjadlam kawałeczek kotlecika naczosnkowanego- fuuuj- chorowałam :mad: a przygotowuje sobie i inni mi- wyjatkowo- potrawy specjalnie na bok- bez czosnku- ale-pomyślalam soboie- gdy zjadłam swojego kotlecika- a co tam :)_ i ugryzłam kawałek mocno naczosnkowanego- blech- mdlilo, muliło i darło na wymioty... :-[

Kasiu, Olu gratulacje!!!!!! Ale cudownie ze juz znacie plec:))))
Ja ide na USG w czwartek - trzymajcie kciuki, bo tak bardzo chcialbym juz wiedziec:)))))))
Wszyscy mowia ze bedzie chlopak...zobaczymy....

Ja tez ide w czwartek na usg dokladne z fimem i zdjeciami i mam nadzieje, ze dowiem sie kto mamusie tak deliktanie glaska na dole w brzuszku :) I to tylko mamusie, jak tata reke przylozy to jest cisza nagle ;D

Aniu dzieki za gratulacje ! :) , jasne ze bedziemy trzymac kciuki, powiadasz chlopak, a Ty co bys chciala, chlopczyka czy dziewczynke.....? ja od samego poczatku chcialam dziewczynke, ale czym bylo dalej to juz chcialam tylko zeby bylo zdrowe, natomiast moj maz od samego poczatku chcial dziewczynke i mowil ze to jest coreczka, no i sie mu spelnilo, ah...ci faceci.... :) prawie kazdy chce coreczke hehehehe, stwierdzil tylko ze trzeba mocno wierzyc :)
Wiec w czwartek trzymamy kciuki za Was !!! i chwal sie od razu jak wrocisz z USG

Pozdrawiam

Ja po wczorajszej wizycie u lekarza mam juz pewne podejrzenia, ale poczekam na dokladne usg czwartkowe na lepszym aparacie, bo wczoraj lekarz powiedzial, ze w okresleniem plci to jeszcze by zaczekal, bo malenstwo wg glowki dalej ma termin na 1 lipca a wg kosci udowej na 25 czerwca ;D

calo pisze:
Ja po wczorajszej wizycie u lekarza mam juz pewne podejrzenia, ale poczekam na dokladne usg czwartkowe na lepszym aparacie, bo wczoraj lekarz powiedzial, ze w okresleniem plci to jeszcze by zaczekal, bo malenstwo wg glowki dalej ma termin na 1 lipca a wg kosci udowej na 25 czerwca ;D
Czekamy na wiadomosci !!! Daj znac jutro :)

reklama
Ja dzisiaj ide na USG na 17.00, jak tylko wroce to dam Wam znac....
Mam nadzieje ze dzisiaj bedziemy juz wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka:))))
Trzymajcie mocno kciuki!!!!

Do góry