reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

reklama
ciekawe czy kolejna dziewczynka do nas dolaczy :D
w koncu w tych naszych czerwcowkach pelno kobietek do wyboru dla naszych chlopaczkow ;D

Dziewczyny...wlasnie wrocilam do domu.
Poczatkowo dzidzia ulozyla sie tak ze nic nie bylo widac, pan doktor powiedzial ze cos tam widzi ale nie bedzie mowil, bo to nic pewnego.(juz wiedzialm co to oznacza)
A pozniej sie dzidzia tak przekrecila akurat jak mamusia patrzyla na ekran i pokazala siusiorka i dwa jajeczka.
Ja juz nie mam watpliwosci - SYNEK!!!!
Jestem w szoku!!! Ale sie ciesze!!!
Pan doktor powiedzial ze sie bardzo maluch kreci i nie mogl za nim nadazyc.
Wymyslilismy z mezem imie Mateusz:)))))
Ide na zakupy jutro....
Druga bedzie dziewczynka!!:))))

Ania76 gratulacje!!!!!!!!!!! Nareszcie chłopiec!!!!!!!!!!! Witamy Mateuszka
007.GIF

Aniu Gratulacje, no i wreszcie chłopak- a i jak u mnie też jakimś trafem okaze się synuś to też będzie Mateuszek:)) a póki co dziewczynka Weronika.

reklama
Do góry