reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Kasiu23 - na kiedy masz termin porodu?? wpisalabym Was na nasza liste - bo pewnie jestes czerwcóweczką :) ?

reklama
Dziekuje za wszystkie gratulacje !!!! :laugh:
Cos czuje ze czerwiec bedzie dla dziewczynek :)

Rusalka: termin mam na 11 czerwca :)

Pozdrawiam

ja również gratuluję!!!!!! natomiast ja co do płci: nie wiem nic, ale za tydzień jadę na wizytę kontrolną do GINA i może w końcu coś wykaże :laugh:

nawiasem mówiąc Kasiu23- mamy praktycznie ten sam przypuszczalny termin porodu..bo mi gin mówi - 11-15 czerwca- wg miesiaczki 15, wedlug wielkości płodu 11 :laugh: a i obie pod serduszkami nosimy córeczki ;D

Kasia GRATULUJE!!!!!!!! Ja mam termin na 8smego wiec moze sie dziewczyny spotkamy na sali??? Wszystkie dziewuchy:)))))))

reklama
Kochane czerwcóweczki,mam wieeelka prośbę,czy mozecie mnie nakierować na instrukcję jak wkleić napisik"its a boy!"? Bo wiem że kiedys sobie to tłumaczyłyście ale za nic nie mogę odszukać :( Bo wczoraj dowiedzialam się że będę miała syneczka i bardzo bym chciała taki napis sobie wkleić.Wiem,że Agatatje,cicha i Klamka takie mają,pomożecie :-[?

Do góry