reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Olu.P skopiuj sobie ten adres który ci wkleiłam i umiesć w tych nawiasach jakie dajesz żeby wkleić  zdjęcia czyli 
to wszystko wklejasz tam gdzie w profilu jest podpis tylko masz tam już wklejone 2 suwaczki a jest  ograniczona ilosć znaków i nie wiem czy nie będziesz musiała któregoś wykasować

powodzenie i gratulacje dla ciebie

http://img.photobucket.com/albums/v201/dafidek/itsaboy.gif

reklama
Agataje bardzo cie przepraszam ale właśnie z twojego go kopiowałam. Sorki ;D

alez Sumka nic sie nie stalo, on nie ma nic przeciwko temu (sprobowalby tylko ;D )!!!

chodzi tylko o to zr moze sie zdazyc iz wykasuje obrazek z tego konta... badz przyjdzie mu do glowy jakis glupi doiwcip ;D

A i to by było dobre jakby Ola któregos dnia włączając komputer zobaczyła "It's a Girl"

Hehe,dobre ;DGinek stwierdził,że jak nam w szpitalu podadzą dziewczynkę,to znaczy,że nam dziecko podmienili,mały ma już 6 milimetrowego siusiaka ;)

ja mam ochote ostatnio coraz częściej na czekolade i słodkości ,owoce też :p a pani doktor na usg w 20tc stwierdziła że widzi siusiaka i jajeczka no i wyszło że nie będziemy mieć Natalki tylko Sebusia, ale nie wiem czemu dręczą mnie czasami obawy czy oby napewno pani z usg się nie pomyliła :( na szczęście mój gin powiedział że jak teraz 15 marca przyjde do niego na wizyte to daa mi skierowanie na usg ::) i jak mi lekarka drugi raz potwierdzi ze chłopiec to moje obawy znikną 8)

tak wogóle to chciałam iść na usg prywatne tam za 50zł dostaje zdjęcie i film video z usg no i mam bardziej szczegółowe badanie ale niestety plany mi sie rozwiały bo sie zrobił brak kasy :( no i musze liczyc na usg z funduszu zdrowia a wcale mnie ta perspektywa nie cieszy ale takie życie :)

reklama
Rusałka:

Hihih, ja wedlug miesiaczki mam na 14 termin, a według wielkosci malej na 11 :laugh:

To faktycznie podobnie, ciekawe jak te male zechca w koncu nas zobaczyc :)

Pozdrawiam

Do góry