reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Olu.P skopiuj sobie ten adres który ci wkleiłam i umiesć w tych nawiasach jakie dajesz żeby wkleić  zdjęcia czyli 
to wszystko wklejasz tam gdzie w profilu jest podpis tylko masz tam już wklejone 2 suwaczki a jest  ograniczona ilosć znaków i nie wiem czy nie będziesz musiała któregoś wykasować

powodzenie i gratulacje dla ciebie

http://img.photobucket.com/albums/v201/dafidek/itsaboy.gif

reklama
Agataje bardzo cie przepraszam ale właśnie z twojego go kopiowałam. Sorki ;D

alez Sumka nic sie nie stalo, on nie ma nic przeciwko temu (sprobowalby tylko ;D )!!!

chodzi tylko o to zr moze sie zdazyc iz wykasuje obrazek z tego konta... badz przyjdzie mu do glowy jakis glupi doiwcip ;D

A i to by było dobre jakby Ola któregos dnia włączając komputer zobaczyła "It's a Girl"

Hehe,dobre ;DGinek stwierdził,że jak nam w szpitalu podadzą dziewczynkę,to znaczy,że nam dziecko podmienili,mały ma już 6 milimetrowego siusiaka ;)

ja mam ochote ostatnio coraz częściej na czekolade i słodkości ,owoce też :p a pani doktor na usg w 20tc stwierdziła że widzi siusiaka i jajeczka no i wyszło że nie będziemy mieć Natalki tylko Sebusia, ale nie wiem czemu dręczą mnie czasami obawy czy oby napewno pani z usg się nie pomyliła :( na szczęście mój gin powiedział że jak teraz 15 marca przyjde do niego na wizyte to daa mi skierowanie na usg ::) i jak mi lekarka drugi raz potwierdzi ze chłopiec to moje obawy znikną 8)

tak wogóle to chciałam iść na usg prywatne tam za 50zł dostaje zdjęcie i film video z usg no i mam bardziej szczegółowe badanie ale niestety plany mi sie rozwiały bo sie zrobił brak kasy :( no i musze liczyc na usg z funduszu zdrowia a wcale mnie ta perspektywa nie cieszy ale takie życie :)

reklama
Rusałka:

Hihih, ja wedlug miesiaczki mam na 14 termin, a według wielkosci malej na 11 :laugh:

To faktycznie podobnie, ciekawe jak te male zechca w koncu nas zobaczyc :)

Pozdrawiam

Do góry