reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Dziewczyny nie było mnie jakis czas bo byłam w szpitau o czym jeszcze napisze ale wiem już że będe miała zdrowiutką DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Klamko gratuluję córeczki !!!!!!!!!!!!
Jak widać przewaga dziewcząt robi sie znaczna ;D
Ale chłopaki będą miały wybór

GRATULUJEMY - Klamko!!!!

- zmartwilaś nas tym szpitalem- opowiadaj- co Ci się stało?????? :-[

Witam,
a więc ja też zwiększam przewagę dziewczynek. Mała jest zdrowiutka waży 412 g. Nie wiedziałam że maluszek tak się może nakryć nóżkami, stupki na wyskokości buzi. Całe szczęćie że już ssała kciuka, bo mogła pomylić z nóżką :laugh:

Allegra- GRATULUJEMY CORUNI!!!!!! zagladaj do nas czesciej!
WOW jak duzo tu kobitek :laugh:

swoja drogą, co z Moniką i jej Oliwierkiem???..cos osatanio zamilkła - tak aktywna do tej pory forumowiczka..hmmm..czy ktos cos wie co u nich??

hej dziewczynki. Jestem, i wszystko u nas w porządku. Jesteś Rusałko kochana, że się martwisz. Nie odzywałam się przez parę dni bo miałam małe kłopoty w małżeństwie :( :( :( :( :(
Ale wszystko już ok i tylko było to małe nieporozumienie, ale było gorąco zwłaszcza w piątek. No i przez parę dni nie miałam siły włączyć kompa, tylko sikałam oczami. Ale już jest ok wszystko i znów z mężusiem cieszymy się, że mamy siebie nawzajem. A ludzie są okropni i powiem Wam, że dziwie sie tym, którzy właża z butami w czyjeś szczęśliwe życie.

reklama
Moniko@ wiem coś o tym ale tacy są ludzie interesują się innymi ale nie sobą.
Mam nadzieję, że już nie będziesz miała klopotów w małżenstwie i będzie już zawsze super :)

Dziekuję dziewczyny za gratulację. Moja córunia będzie miała na imię Klaudia

Do góry