reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Oj basiu to widzę, że mój lekarz też nie potrafi trzymać języka za zebami, ale to może dobrze- bo jakoś łagodniejsza jestem w stosunku do mojego brzuszka:))) odkąd wiem, że może tam byc mała lady:))

reklama
A jak tam Płock-Asia zdaje się że kogoś dzisiaj podglądała??? Czy malutek się ujawnił???

Jednak cała moja rodzina nie miała racji tylko moja intuicja mnie nie zawiodła będę miała córeczkę U was też była taka intuicja?
Dziwne ale to się czuje przynajmniej u mnie wiedziałam, że jestem w ciąży choć nwewt testu jeszcze nie robiłam wiedziałam, że bedzie córka, i że oczywiscie jest zdrowiutka :) Dzisiaj byłam na badania i dostałam tylko 3 zdjęcia :(  A myślałam, że dostanę filmik i dużo zdjęć tylko dla tego dałam 150 zł by to otrzymać. No bo zdrowiutka jest o czym ginekolog mnie jeszcze zapewniła. Ale za to widziałam jej piękne stópki oczka nosek wszysciutko. Dziś pierwszy raz ją poczułam jak mnie kopneła a dokładnie sprzęt pani doktor mam nadzieję, że za parę dni poczuje znów kopniaka. Zastanawiam się kiedy jej zrobi się tam ciasno bo wtedy napewno poczuje ruchy. szkoda tylko, że dłużej te badania nie trawają, nóżki zakładała sobie na głowe i próbowała nawet palca ssać u stópki :) Chyba przy następnej wizycie zapytam się P. ginekolog gdzie mogę dostać taki filmik z moim maluszkiem wtedy to chyba nonstop będę przy kompie by ogladac moją kruszynke.

Asiu Gratulacje!!!!!!!! masz rację że z tą intuicja coś jest .
Ja na początku nie miałam przeczuć a jakoś od Sylwestra czułam że to mężczyzna !!!!!!

Ale właśnie dziewczynki wyszły na prowadzenie i nie licząc ELL lest 10:8 ;D ;D ;D ;D haha a mówia o nas słaba płeć. Przegladałam majówki a tam już zupełny babiniec. Więc jak kiedyś śpiewała chyba D.Rinn :......" Gdzie te chłopy...?????"

Hello Fionka to ty???? Ale fajowo!!!!!!! Pozdrowienia dla marcowych bobasków !!!!! ;D ;D ;D ;D

reklama
Asiu gratulejszyn ;D ;D ;D Mam nadzieje, ze 23 lutego dobije do chlopow, zeby dziewczyny mialy w czym wybierac ;D

Do góry