reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Ja dowiem się dopiero 1 lutego kim ta istotka będzie! Wszyscy mi mówią, że chłopczyk na bank z tego 3 osoby mają nadziję, że będzię dziewczynka choć mają tylko nadzieję bo uważają , że chłopak. Ja od jakiegoś czasu mam dziwne przeczucie, że będzie to upragniona dziewczynka :)

reklama
Rusałko gratulację ;D ;D ;D ;D ;D, a wczoraj czytałam że obecnie rodzi się wiecej chłopców. U nas baby górą

ale pierwszy byl facecik hihi ;D ;)
dzisiaj spotkalam kolezanke i bardzo byla z siebie dumna, ze caly czas mowila, ze bede miala chlopaka i sie sprawdzilo :laugh:

Dziewczyny - MAM MOJĄ WYMARZONĄ CÓREŃKĘ!!!!

Lekarz powiedział, że na 90% dziewczę :) Tak się cieszę!!

To teraz mi powiedzcie, jak wkleić taki napis pod suwaczkiem.

Rusałko - proszę o dopisanie mojej małej Oleńki na listę czerwcóweczek!!!!

Jejuśko:) ale suuper!!! AniuS tak sie cieszę;)-GRATULUJEMY:) wiem dokladnie co czujesz:) ja wciaz jestem pelna euforii:)
Już pedze Olenkę wpisac na liste;)!

AniuS - ale cudownie!!!!!!Ciesze sie bardzo, ze masz wymarzona coreczke:))))

GRATULUJE CORECZKI!!!!!!!!

Ja tez bym chciala juz wiedziec, moze na poczatku lutego podczas USG polowkowego sie okaze.

O kurcze, to nasz Olafek bedzie mial z kim sie na randki umawiac :D bo na forum wiekszosc to dziewuszki :laugh:

AniuS - wielkie gratulacje, u mnie coreczka jest nastepna w kolejnosci hihihihi

reklama
Dziękuję, Dziewczyny, za gratulacje!! Kochane jesteście!! Ja cały czas mam wielki uśmiech na twarzy i już nie mogę się doczekać, aż zobaczę moją Księżniczkę i przytulę ją...

Agatko, możesz mi powiedzieć, jak wsadzić taki napis pod suwaczek? Próbuję od godziny i mi nie wychodzi :(

Do góry