reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Hej Dziewczyny,
zgłaszam kolejną DZIEWCZYNKĘ :-) To moja pierwsza dzidzia więc nie nastawiałam się na żadną z płci, ale nie ukrywam, że fajnie będzie mieć kolejną bratnią babską duszę:):):) U mnie w domu były 4 baby i 1 biedny tata.... chwilami bywało mu ciężko:) Cieszę się niezmiernie ale słyszałam już tyle historii o zaskoczkach przy porodzie-dotyczących płci, że nie nastawiam się na kupowanie różowych ubranek:-p Najważniejsze żeby do końca ciąży było ok ze zdrówkiem. Tego wszystkim życzę!!!! Miłego wieczoru

Hej Dziewczyny,
zgłaszam kolejną DZIEWCZYNKĘ :-) To moja pierwsza dzidzia więc nie nastawiałam się na żadną z płci, ale nie ukrywam, że fajnie będzie mieć kolejną bratnią babską duszę:):):) U mnie w domu były 4 baby i 1 biedny tata.... chwilami bywało mu ciężko:)

GRATULACJE CORECZKI:tak:;-)

U nas w domku od wrzesnia bede ja jedna i trzech chlopaczkow :szok::szok::-p

Mam nadzieje ze czasem poczuje sie jak krolowa:-D:-D:-DAle bede miala ochrone:tak:;-):-D

reklama
Moj tato mial 4 baby w domu :-D tak tak mam dwie siostry :tak: a teraz moja maz moze miec 3 baby w domu :-D:-D:-D a mojemu tacie lekko nie bylo ! hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry