reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Prosze dopisac mnie do mamus oczekujacych narodzin pana:-):-)

Bedzie SYNEK OSKAREK:-):-)Widzielismy na wlasne oczy sprzecik malego :-D:-D:-D:-)

M i ja sie poplakalismy, bo bardzo chcielismy coreczke, ale teraz jak juz wiemy to rowniez sie bardzo cieszymy, najwazniejsze ze Szkrabek sie prawidlowo rozwija, Olivierek bedzie mial sie z kim bawic:-):-):-)M szepnal mi na uszko, ze jeszcze bedziemy mieli coreczke;-);-):-D

Tylko tabela chinska i chinka w restauracji sie nie mylila, wszytskie inne wrozby sie nie sprawdzily:baffled:Nad brzuszkiem koleczka sie kreca, jem slodkie, zwracam, i to wszystko na chlopczyka!!! ALe jak patrze teraz na fotke usg to to chcialabym go juz tulic, kocham go ponad zycie:tak::-);-)

reklama
Gratuluję Wam Oli. A ja tak skrycie marzę o chłopaczku..też jem słodkie...moz ei nam bocianek niesie chłopczyka. A Oli zobacz jaką obstawe będzie miałą Twoja córcia w przyszłości..dwóch braci:)

Oli GRATULACJE!!! Świetnie was rozumiem, bo my mieliśmy podobne odczucia ale tak jak Ty kocham mojego drugiego synka nad życie!

Dziewczyny! a ten chinski kalendarz to sprawdza sie wiek, w ktorym sie bylo, gdy sie poczelo dziecko czy wiek, kiedy mamy rodzic?;) Bo jesli druga opcja to mi sie zgadza z pierwszym dzieckiem, a jesli pierwsza to nie;) i teraz ma tak samo dwie inne opcje i dwie inne mozliwosci;)

oli i ewusek ja też będę miała drugiego synka tylko patrzę wam jakoś łatwiej było się z tym oswoić do mnie dopiero teraz zaczyna dochodzić że to jednak chłopczyk a nie dziewczynka. Mój syn Oskarek ma już 4 lata i 9 miesięcy więc między chłopcami będzie spora róznica. a no i chyba drugi synuś na imie będzie miał Kacperek.

Tylko tabela chinska i chinka w restauracji sie nie mylila, wszytskie inne wrozby sie nie sprawdzily:baffled:Nad brzuszkiem koleczka sie kreca, jem slodkie, zwracam, i to wszystko na chlopczyka!!! ALe jak patrze teraz na fotke usg to to chcialabym go juz tulic, kocham go ponad zycie:tak::-);-)
Oli no gratuluje !!! :-D :happy2:

A jesli chodzi o te wrozbe nad brzuszkiem, to koleczka sa na chlopca a wahadelko na dziewczynke. Nad lewa reka odwrotnie wahadelko na chlopca, koleczka na dziewczynke . Przeciez mowilam :-p

Chociaz mi wychodza kolka i ma byc dziewczynka niby :-) ale w lunarnym tez dziewczynka mi wychodzi :tak:

Kamila ewusek Wam tez gratuluje !!!

Ja jeszcze tydz i mi potwierdza dziewczynke, albo nie :-D

Gatta to sie liczy wiek ukonczonych lat w momencie robienia dzidziusia, nie kalendarzowe, ani lata porodowe ;-)

Kamila ewusek Wam tez gratuluje !!!

Ja jeszcze tydz i mi potwierdza dziewczynke, albo nie :-D

Gatta to sie liczy wiek ukonczonych lat w momencie robienia dzidziusia, nie kalendarzowe, ani lata porodowe ;-)

dziekuje Ci Princi za odpowiedz. czyli mi sie nie zgadzalo;) ale ja wiedzialam, ze bedzie facet;) juz mnie na chlopaka mozecie wpisac, bo i tym razem na mur beton facet;) oczywiscie z przeczuc, ja zawsze czarownica bylam! duzo tych facecikow, pozabijaja sie o te dziewuszki:tak:

reklama
Do góry