reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Prosze dopisac mnie do mamus oczekujacych narodzin pana:-):-)

Bedzie SYNEK OSKAREK:-):-)Widzielismy na wlasne oczy sprzecik malego :-D:-D:-D:-)

M i ja sie poplakalismy, bo bardzo chcielismy coreczke, ale teraz jak juz wiemy to rowniez sie bardzo cieszymy, najwazniejsze ze Szkrabek sie prawidlowo rozwija, Olivierek bedzie mial sie z kim bawic:-):-):-)M szepnal mi na uszko, ze jeszcze bedziemy mieli coreczke;-);-):-D

Tylko tabela chinska i chinka w restauracji sie nie mylila, wszytskie inne wrozby sie nie sprawdzily:baffled:Nad brzuszkiem koleczka sie kreca, jem slodkie, zwracam, i to wszystko na chlopczyka!!! ALe jak patrze teraz na fotke usg to to chcialabym go juz tulic, kocham go ponad zycie:tak::-);-)

reklama
Gratuluję Wam Oli. A ja tak skrycie marzę o chłopaczku..też jem słodkie...moz ei nam bocianek niesie chłopczyka. A Oli zobacz jaką obstawe będzie miałą Twoja córcia w przyszłości..dwóch braci:)

Oli GRATULACJE!!! Świetnie was rozumiem, bo my mieliśmy podobne odczucia ale tak jak Ty kocham mojego drugiego synka nad życie!

Dziewczyny! a ten chinski kalendarz to sprawdza sie wiek, w ktorym sie bylo, gdy sie poczelo dziecko czy wiek, kiedy mamy rodzic?;) Bo jesli druga opcja to mi sie zgadza z pierwszym dzieckiem, a jesli pierwsza to nie;) i teraz ma tak samo dwie inne opcje i dwie inne mozliwosci;)

oli i ewusek ja też będę miała drugiego synka tylko patrzę wam jakoś łatwiej było się z tym oswoić do mnie dopiero teraz zaczyna dochodzić że to jednak chłopczyk a nie dziewczynka. Mój syn Oskarek ma już 4 lata i 9 miesięcy więc między chłopcami będzie spora róznica. a no i chyba drugi synuś na imie będzie miał Kacperek.

Tylko tabela chinska i chinka w restauracji sie nie mylila, wszytskie inne wrozby sie nie sprawdzily:baffled:Nad brzuszkiem koleczka sie kreca, jem slodkie, zwracam, i to wszystko na chlopczyka!!! ALe jak patrze teraz na fotke usg to to chcialabym go juz tulic, kocham go ponad zycie:tak::-);-)
Oli no gratuluje !!! :-D :happy2:

A jesli chodzi o te wrozbe nad brzuszkiem, to koleczka sa na chlopca a wahadelko na dziewczynke. Nad lewa reka odwrotnie wahadelko na chlopca, koleczka na dziewczynke . Przeciez mowilam :-p

Chociaz mi wychodza kolka i ma byc dziewczynka niby :-) ale w lunarnym tez dziewczynka mi wychodzi :tak:

Kamila ewusek Wam tez gratuluje !!!

Ja jeszcze tydz i mi potwierdza dziewczynke, albo nie :-D

Gatta to sie liczy wiek ukonczonych lat w momencie robienia dzidziusia, nie kalendarzowe, ani lata porodowe ;-)

Kamila ewusek Wam tez gratuluje !!!

Ja jeszcze tydz i mi potwierdza dziewczynke, albo nie :-D

Gatta to sie liczy wiek ukonczonych lat w momencie robienia dzidziusia, nie kalendarzowe, ani lata porodowe ;-)

dziekuje Ci Princi za odpowiedz. czyli mi sie nie zgadzalo;) ale ja wiedzialam, ze bedzie facet;) juz mnie na chlopaka mozecie wpisac, bo i tym razem na mur beton facet;) oczywiscie z przeczuc, ja zawsze czarownica bylam! duzo tych facecikow, pozabijaja sie o te dziewuszki:tak:

reklama
Do góry