reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

ja też mam nadzieję ze 30 czerwca już na 99% ( bo na 100 to dopiero jak sie urodzi) przekonamy sie o plci naszego bobaska, jak na razie podchodzimy do tego tematu ostrożnie

reklama
Kurcze wiem juz wszyscy wołaja Julka, pogłaszcz Julke itp itd.
Ja chyba przed wizyta u gina tez zapisze sie na 3d i mam nadzieje ze bedzie tam moja Juleczka ale jak bedzie Jasiek to i tak kocham do szalenstwa ;D

A ja teraz mam usg we wtorek. Zobaczymy jak maluchy urosły od ostatniego i czy przypadkiem mojej córeczce jakiś ptaszek nie wyróśł ;)

witam!
bardzo dawno tu nie zaglądałam, ale chciałabym się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę (na 95%). Kupiłam już całą masę dziewczęcych słodkich ubranek, więc mam nadzieję, że tak rzeczywiście jest. Na ostatnim usg trudno btło cokolwiek potwierdzić, bo odwróciła się pupą i zacisnęła nóżki :D. Więc to chyba jednak kobietka - wstydliwa, nie pozwoli sobie zaglądać między nogi! ;D

Kasjis to super!! gratuluję .Umieszcze ciebie i twojego dzidziolka na naszej liście jak tylko stronka do robienia tych fajnych napisów zadziała!! ;)

KASJIS,bo dziewczynkom,to tak nie wypada sie wypinac,no wiesz... :D Gratulacje! :D

Ja jutro ide na 3D i zobacze,czy mojej Zuzce nic sie do "przedniej pupki" nie przyczepilo. ;D

reklama
Do góry