reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

Agutku Gratulacje!!!! Jak zobaczyłam Twoją dziewczynkę to wróćiła nadzieja że u mnie też jest jedna bo tak samo to wyglądało! Twoje zdjęcie a raczej Twojej córeczki sprawiło mi ogromną radość !!!

reklama
Mychus,ale slicznie poszalalas! :D

Margolis,to ja w takim razie trzymam kciuka za to by byla u Ciebie tez Dziewczynka! :D A drugiego co chcesz? :) Bo nie wiem,za co zaciskac swoja druga piastke. ;)

Cmok! :-*

Mycha ale zaszalałaś ;D ;D ;D
Agutko,jeszcze raz GRRRRRRRATULUJĘ ZUZANKI

agutka Margolis ma synka i córcię....to ja nie wiem kto jest to drugie ;)....chociaż póki się nie urodzą ja nie mam pewności na 100% kto będzie moim współlokatorem ;) na długie lata...pod jednym dachem :)

Ja mam na pewno jednego synka - dwóch lekarzy potwierdziło, natomiast co do dziewczynki to zdania mieli podzielone. Ja bardzo marzę o parce...

Dzięki za uznanie! też mi się podoba ta nowa lista! :laugh: Tak jakoś bardziej kolorowo na secu! ;)

Edi,jeszcze raz baaardzo dziekuje. :D :-*
Aga,achaaaa no rozumiem. :D W sumie (oprocz tego,by bylo zdrowe),to chyba fajnie by bylo jakby byl chlopiec i dziewczynka co? :D
Margolis,no to w takim razie trzymam jednego kciuka za chlopca,a drugiego za dziewczynke. :D :-*

reklama
Aga Mazury a czy wogóle możesz liczyć na to że lekarze powiedzą ci dokładnie jaka jest płeć dzidziolków!??

Do góry