reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

mycha12 pisze:
Aga Mazury a czy wogóle możesz liczyć na to że lekarze powiedzą ci dokładnie jaka jest płeć dzidziolków!??

mycha12 z pewną dozą niesmiałości odpowiadam na twoje pytanie bo nie jestem pewna czy aby napewno było skierowane do mnie....a nie do Margolis albo odrotnie :p

szansa jest...ale jeśli dzidziol się uprze i będzie tak się zasłaniał jak przez ostatnie USG dwa razy to mogę się dopiero dowiedzieć w godzinie "0"....ale mi to nie przeszkadza szczerze mówiąc :)

reklama
Aga pytanie było do ciebie ! to że raz się pomyliłam to nie znaczy że jestem pomylona! ;) a co mają oznaczać te wysuniete jezory?? :)

Dziś widziałam dwa nie powiem pokaźnych rozmiarów siusiaki ;) więc będę miała dwóch chłopaków (intuicja mnie nie zawiodła)....bardzo się cieszę.... :laugh:

Aga To super bedziesz miała dwóch małych słodziarskich chłopalków :)
GRATULUJE synalków :)
Kurcze mi lekarz powiedzial ze bede miała dziewczynke ciesze sie bardzo bo marzyłam o córeczce ale jakos coraz czesciej mysle ze bedzie chłopiec no nic zobaczymy co nam gin powie za trzy tygodnie :)

Aga! Super! Gratuluję! Mam nadzieję, że moje maluchy też we wtorek wyraźnie pokażą co mają i nie będzie wątpliwości. :)

reklama
Nadus,przestan,bo i mi sie takie myslenie udziela na temat Zuzki... Ja ide na 3D w poniedzialek i zobaczymy,co mi ten Pan Doktorek powie i czy potwierdzi,ze to Coreczka moja wymarzona. :)
Dziubas! :-* :-* :-* :-*

Aga,gratulacje! :D

Do góry