reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

reklama
Ale się ciesze że statystyka nasz się wyrownuje.Pewnie wyjdzie jeden na jednedo.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE DLE CLEO.THEA I ADASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adasiu to suuuper!! Cieszę się razem z Tobą! to jest nas już 4! :D :D :D

Mamaoska - synek Mycha - córeczka
Miśka - synek Cleo-córeczka
NikaMD - synek Thea - córeczka
Edi - synek Adasia - córeczka
Marrtruda - synek :laugh:
Joaś - synek
Agamamaani-synek
AgaMazury-synek i synek lub córcia :laugh: :laugh:
Margolis - synek i córcia :laugh: :laugh:

Pozdrawiam

Wczoraj (21t5d) byłam na USG połówkowym wraz z echem serca - bez wskazań, tylko tak na wszelki wypadek. Byłam w ośrodku kierowanym przez słynną dr. Dangel (od kardiografii płodu), ale robiła inna lekarka...
która rzuciwszy jedno spojrzenie...
powiedziała...
!!!!!DZIEWCZYNKA!!!!!
banana.gif
banana.gif
banana.gif

Kiedy zapytałam, na ile to prawdopodobne, (szczególnie, że diagnoza dziewczynki jest podobno mniej pewna) obruszyła sie i chłodno powiedziała, że ona jak nie jest pewna to nie mówi, a w ogóle czasami to nie widać, ale teraz widok jest zupełnie jasny i to jest na pewno DZIEWCZYNKA.

Partner jest troszeńkę (tyci tyci) niezadowolny, bo wolałby po pierwsze się nie dowiadywać, a po drugie chłopca. No ale trudno. Dla mnie było jasne, że muszę sie dowiedziec, żeby ewentyulnie "pogodzić się" z faktem chłopca.

No więc bardzo się cieszę, ale szczerze mówiąc chyba juz trochę sie nastawiłam na rozczarowanie, czyli na chłopca. No i teraz tak troszkę dziwnie, i troszkę żal.

Rosomaczku musicie się cieszyć że dzidzia zdrowa!! to najważniejsze. A jeśli to twoja pierwsza dzidzia (albo i nie) to na chłopca też przyjdzie czas!! :) :laugh:

Mamaoska - synek Mycha - córeczka
Miśka - synek Cleo-córeczka
NikaMD - synek Thea - córeczka
Edi - synek Adasia - córeczka
Marrtruda - synek :laugh: Rosomaczek - córeczka
Joaś - synek
Agamamaani-synek

Pozdrawiam

No nie wiem może się ostatecznie rozwiąze 1 czerwca bo mój gin ma wątpliwości czy dziewczynka to jednak nie drugi chłopiec...

Już się nie mogę doczekać naszej córusi :) po usg przez chwilę bałam się , że mężuś będzie mało zadowolony, a on wręcz odwrotnie. Cieszy się, że będzie miał teraz aż dwie dziewczyny :) no i poszalałam w sklepie z ubrankami, już planuję te sukieneczki z kapelusikami ...ech...do września to chyba oszaleję :)

a ja dla odmiany po fazie kupowania wszystkiego co różowe i "dziweczyńskie" teraz szukam rzeczy w moro i typowo "męskich" i wogóle udało mi się mase fajnych "męskich" ciuszków upolować dla malucha.. szukam ciuszków jakby to dla męża albo dla mnie miały być a nie dla synka :)

reklama
Więc witamy w naszym gronie kolejną mamusię Nadzię i jej córeczkę!! :) :)

Mamaoska - synek ;D Mycha - córeczka :laugh:
Miśka - synek ;D Cleo-córeczka :laugh:
NikaMD - synek ;D Thea - córeczka :laugh:
Edi - synek ;D Adasia - córeczka :laugh:
Marrtruda - synek ;D Rosomaczek - córeczka :laugh:
Joaś - synek ;D Nadzia - córeczka :laugh:
Agamamaani-synek ;D

Pozdrawiam

Do góry