reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

reklama
Agamamaani i Aga serdeczne gratulacje :-* Ja idę na kolejne usg 17 maja i jak czegoś się dowiem to też dam znać.Na razie noszę w sobie niespodziankę , bo to jakiś(jakaś?) wstydliwy człowieczek. ;D

LISTA NASZYCH DZIDZIOLKóW

Mamaoska - synek Mycha - córcia
Miśka - synek
NikaMD - synek
Edi - synek
Marrtruda - synek
Joaś - synek
Agamamaani-synek
AgaMazury-synek i synek lub córcia

Pozdrawiam

No proszé!!!! Nie bylo mnie kilka dni a tu tyle dzidziusiów sie ujawnilo :laugh: no i same chlopaki prawie, czyli ta druzyna pilkarska ma jednak szanse powstac ;D

Margolis czekamy na wieści o dzidziach co tam ukrywają między nóżkami ;D ;D

Margolis! super! cieszę się razem z Tobą! :laugh: :laugh:
Dopiszę cię do listy jako chłopiec i dziewczynka!! :laugh: :laugh: :laugh:

Mamaoska - synek Mycha - córcia
Miśka - synek
NikaMD - synek
Edi - synek
Marrtruda - synek
Joaś - synek
Agamamaani-synek
AgaMazury-synek i synek lub córcia
Margolis - synek i córcia

Pozdrawiam

Mycha! Super to wygląda. Tak marzyłam o parce i jest! Mam nadzieję, że tak zostanie. Chcę dać film mojemu ginowi do przejrzenia a on ma podobno świetne oko do tych spraw także zobaczymy co powie w czwartek.

reklama
Cleo czekamy na wieści ;)
Mój to się ostatnio znowu obnażył-maly ekshibicjonista ;D

Do góry