reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

No i juz na 80% wiemy jaka bbędzie płeć naszego dziusia  :D
A będzie to DZIEWCZYNKA !!!

reklama
Cleo i Thea nareszcie! to super że są kolejne dwie dziewczynki! :laugh: Thea a na kiedy masz termin?

Mamaoska - synek Mycha - córeczka
Miśka - synek Cleo-córeczka
NikaMD - synek Thea - córeczka
Edi - synek
Marrtruda - synek
Joaś - synek
Agamamaani-synek
AgaMazury-synek i synek lub córcia
Margolis - synek i córcia

Pozdrawiam

to ja dokładam do listy jedną dziewczynkę :) wczoraj byłam na usg i najprawdopodobniej będzie córusia ;D
ech, tylko czasu ciągle brak, żeby tu zaglądać...

wiem tylko, że żadne przepowiednie się nie sprawdziły, testy wyszły na chłopaczka, a przepowiednie co do jedzenia czy mojego wyglądu też nie wskazywały na córeczkę :)

Thea najwazniejsze ,że jest zdrowa :)
Gratuluje kobietki dziewczynek ;D

Thea pisze:
wiem tylko, że żadne przepowiednie się nie sprawdziły, testy wyszły na chłopaczka, a przepowiednie co do jedzenia czy mojego wyglądu też nie wskazywały na córeczkę :)

Ooo,u mnie tez wszyscy mowia,ze ja i moj brzuszek wygladamy,jakby w srodku ukrywal sie Chlopczyk. :D Test tez tak wyszedl,hehe. :D Ciekawe,czy bedzie tak,jak u Ciebie,Thea. ;)

dla mnie to wszystko jedno było, szczesliwą jestem, że wszystko przebiega jak należy. gorzej z niektórymi osobami z rodzinki, teściówka np. usilnie się dopytywała co z siusiaczkiem chociaż powedzieliśmy, że będzie miała wnuczkę... i jakoś tak nieswojo mi przez chwilę się zrobiło

Gratulacje! Świerze mamusie córeczek!
U mnie testy wychodziły jakoś 42% na chłopca i 52% dziewczynka i jest parka!

reklama
Thea nie na darmo powstały kawały o teściowych! ja swoją też zmieniłabym na inny model! :laugh:

Do góry