reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

A ja znowu gratuluję chłopa! No pięknie! Joaś oczywiście gorące gratulacje!

Zmieniam więc listę!

Mamaoska - synek
Miśka - synek
NikaMD - synek
Edi - synek
Marrtruda - synek
Mycha - córcia
Joaś - synek

Pozdrawiam

reklama
W takim razie nie będę się wyłamywać ...u mnie jedno z bliźniąt to też chłopak a drugie.....hmmmmm...tylko ono wie (wstydniś nie pokazał) ;)

Aga no to pięknie! jak mam cie wpisać na listę? jako dwaj chłopcy? bo jeśli to bliźnięta jednojajowe to moze być albo dwóch chłopców albo dwie dziewczyny prawda?

Joaś, Agamamaani GRATULACJE!!!!!!
Bradzo się cieszę,no i jeszcze dla Agi ;D
Chłopaczysków co niemiara ;D ;D ;D

mycha to są dwujajowe :) więc może być każda kombinacja, wpisz narazie chłopak i ..........drugie chłopiec lub dziewczynka...no qrde nie wiem właśnie...
...ale ten wrzesień to szoooook...żeby tylko nasze chłopaki mieli z kim wnuki nam dać bo jak narazie to deficyt dziewuszek ;)

mężowie chyba z jednego przepisu robili ;)

Wy się dziwicie!? a co ja mam powiedzieć? ta moja mała księżniczka będzie biedna jak tych chłopów będzie tak przybywać! :laugh: ale będzie przynajmniej w czym wybierać! ;D ;D

Zmieniam więc listę!

Mamaoska - synek Mycha - córcia
Miśka - synek
NikaMD - synek
Edi - synek
Marrtruda - synek
Joaś - synek
Agamamaani-synek
AgaMazury-synek i synek lub córcia

Pozdrawiam

Agamamaani i AgaMazur gratulacje, nowi mali Panowie dołączyli do listy :), prawie same chłopy we wrześniu będą. Ciekawe czy u Ciebie AgaMazur drugi dzidziuś to też chopiec czy dziewczynka? Bo jak dziewczynka to już dwie by były :) :) :).

reklama
Do góry