reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

reklama
Adasiu moja bratowa w ub.r. miała założony szewek.I urodziła slicznego,zdrowego malucha ;) w prawdzie troche przed terminem bo w 34tc,ale chłopak świetnie sie rozwija i prawie dogonił swoich równieśnikow ;)
Wszystko będzie dobrze.Dodam jeszcze,że bratową mam charakterną i nie pilnowala sie tak szczególnie.

Adasiu wiem ze to nie łatwe ale spróbuj sie nie martwić. O ile znów nie mylę osób to Mamaoska miała chyba 2 tyg temu zakładany szef.
A co do wiadomości Marrtrudy to oczywiście wielgachne gratulację, to będzie miesiac chłopców ;) Mój mąż tez cos sie zaczyna przekonywać w kierunku synka choc na początku stawiał na dziewczynke. Ale to sie jeszcze zobaczy u nas :)

No to kolej na mnie! u nas będzie dziewczynka!! ciszymy się tym bardziej że wszystko w najlepszym porządku!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mycha a mozna wiedziec w którym tygodniu jestes??
Ja jak bylam w 23 tygodniu na USG lekarz mi powiedziedzial ze bedzie dziewczynka a w 31 czy 32 tygodniu o kazalo sie ze lekarz sie pomylil i bedzie chlopczyk.
Pozdrawiam

Mycha gratuluję!!!!! ;D ;D ;D
Wiem,że z dziewczynkami to różńie bywa,ale wierzę,że u Ciebie się sprawdzi ;)
Dziewczyneczki są takie słodziusie ;D

Mycha gratulacje z całego serduszka !!! :-* To świetnie pierwsza dziewczynka :D
I dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy i wsparcie :-*

reklama
Do góry