reklama
edi
mamusia Wojtusia
Adasiu moja bratowa w ub.r. miała założony szewek.I urodziła slicznego,zdrowego malucha w prawdzie troche przed terminem bo w 34tc,ale chłopak świetnie sie rozwija i prawie dogonił swoich równieśnikow
Wszystko będzie dobrze.Dodam jeszcze,że bratową mam charakterną i nie pilnowala sie tak szczególnie.
Wszystko będzie dobrze.Dodam jeszcze,że bratową mam charakterną i nie pilnowala sie tak szczególnie.
cleo28
Fanka BB :)
Adasiu wiem ze to nie łatwe ale spróbuj sie nie martwić. O ile znów nie mylę osób to Mamaoska miała chyba 2 tyg temu zakładany szef.
A co do wiadomości Marrtrudy to oczywiście wielgachne gratulację, to będzie miesiac chłopców Mój mąż tez cos sie zaczyna przekonywać w kierunku synka choc na początku stawiał na dziewczynke. Ale to sie jeszcze zobaczy u nas
A co do wiadomości Marrtrudy to oczywiście wielgachne gratulację, to będzie miesiac chłopców Mój mąż tez cos sie zaczyna przekonywać w kierunku synka choc na początku stawiał na dziewczynke. Ale to sie jeszcze zobaczy u nas
ewunia1987
Zaangażowana w BB
Mycha a mozna wiedziec w którym tygodniu jestes??
Ja jak bylam w 23 tygodniu na USG lekarz mi powiedziedzial ze bedzie dziewczynka a w 31 czy 32 tygodniu o kazalo sie ze lekarz sie pomylil i bedzie chlopczyk.
Pozdrawiam
Ja jak bylam w 23 tygodniu na USG lekarz mi powiedziedzial ze bedzie dziewczynka a w 31 czy 32 tygodniu o kazalo sie ze lekarz sie pomylil i bedzie chlopczyk.
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: