reklama
Hmmmm
Fanka BB :)
Wg mnie wygląda to na dziecko...Witajcie
Może sprawne oko którejś mamusi podpowie czy po tym rozmazanym USG można stwierdzić płeć maleństwa
Poważnie, jak lekarz nie powiedział płci to losowe osoby z forum powiedzą.
A jak powiedział płeć to możesz mu zaufać lub powtorzyc badanie u innego specjalisty.
Lilka92
Nie da się stwierdzić płci po tych zdjęciach... A lekarz nic nie powiedział?Witajcie
Może sprawne oko którejś mamusi podpowie czy po tym rozmazanym USG można stwierdzić płeć maleństwa
Nie chodzi tu o brak zaufania do lekarza tylko o to, że w dniu USG mamusia nie chciała znać płci dziecka.
Ciekawość jednak wzięła górę
I wiem, że lekarzami nie jesteśmy (przynajmniej w większości) więc nie ma co się spinać. Za to są tu mamy z różnym doświadczeniem i na ich opinię liczę
I wiem, że lekarzami nie jesteśmy (przynajmniej w większości) więc nie ma co się spinać. Za to są tu mamy z różnym doświadczeniem i na ich opinię liczę
crainte
A mi pani doktor powiedziała "dziewczynka" a pan doktor na prenatalnych "chłopiec"Wg mnie wygląda to na dziecko...
Poważnie, jak lekarz nie powiedział płci to losowe osoby z forum powiedzą.
A jak powiedział płeć to możesz mu zaufać lub powtorzyc badanie u innego specjalisty.
Hej,
Patrzac na drugie zdjecie, stwierdzam, ze to dziewczynka
Patrzac na drugie zdjecie, stwierdzam, ze to dziewczynka
Sun flower35
Wystarczy zaczekać do kolejnej wizyty i zapytać. A jak się niecierpliwisz to zadzwoń i niech sprawdzą w karcie jaka płeć.Nie chodzi tu o brak zaufania do lekarza tylko o to, że w dniu USG mamusia nie chciała znać płci dziecka.
Co Ci da opinia przypadkowych osób? X dziewczyn napisze, że to chłopiec. Y, że dziewczynka. A Ty nadal nie wiesz jaka płeć nosisz pod sercem
reklama
Wystarczy zaczekać do kolejnej wizyty i zapytać. A jak się niecierpliwisz to zadzwoń i niech sprawdzą w karcie jaka płeć.
Co Ci da opinia przypadkowych osób? X dziewczyn napisze, że to chłopiec. Y, że dziewczynka. A Ty nadal nie wiesz jaka płeć nosisz pod sercem