U mnie w komodzie dla malutkiej większość różowych ,ale takich pastelowych .Z kokardkami , falbankami . Część wyprawki jest unisex w zwierzątka (od przyjaciółki) wiec moja malutka taka różowa nie bedzie hhaa . Tylko teraz wszysycy mi mówią ,że chlopczyk bedzie bo tak ślicznie wyglądam .
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Efa
Fanka BB :)
A ja już oglądam (ale nie by kupić, tylko oglądam) zabawki, które pewnie tak za rok czy dwa będą na topie w naszym domu - muszę dobrze kombinować, bo u nas w rodzinie nie było chłopców od daaawna i tylko dziewczynki, więc nie bardzo mamy pojęcie, o co lata ;-) Ciekawość i kreatywność mnie zdominowały. Oglądam mini-koparki, jakieś plastikowe zestawy do majsterkowania, figurki bohaterów z kreskówek... Czeski film ;P
Monimoni ja też nie lubię przesłodzonych ciuszków i chociaż tu moja rodzinka w szale zakupów mnie posłuchała (bo też takich nie lubią...) i Franek ma wszystko raczej w stonowanych barwach i raczej nie sa to typowe bobaskowe ciuszki a malutkie odpowiedniki ciuchów "dorosłych" Dziś zapewne coś kupie bo przyjedzie do mnie siostra i idziemy do galerii (niby do kina ale prezent urodzinowy M mam kupić więc połazimy po sklepach), zastanawiam sie nad lnianymi ciuszkami z Endo, sa teraz na wyprzedaży i tak myslę pod kątem chrztu, że jak planujemy na lato to może bym kupiła teraz. Poza tym w ciuszkach Franka dużo pasków bo ja paski lubie Faktycznie jednak na całkiem malutkie dzieci ciężko znaleźć coś co nie będzie błękitne lub różowe.
dawidowe
No ja właśnie starałam się unikać różowości, przesłodzonych ciuszków. Może dziwoląg ze mnie, ale nie kręci mnie to
ja lubie rozowy i kiedys miałam jego mania bo ciagle cos nosiłam rozwego. Teraz chiałam aby dziecko miało rozne kolory ae co zrobic jak babcia z dziadkiem kupuje 3/4 rozowe a to jest 3/4 wszystkiego co mam i wiecej juz mi nie trzeba
a jakie macie zabawki bo ja jak narazie mam szmaciane słoneczko pozytywke i misia ze smyka ale on raczej bedzie pełnił fukcje ozdobna.
a co powiecie ze moj maz choc ma duzo wieksze pojecie o dzieciach bo w jego rodzinie bracia mieli małe dzieci i ciagle je nosi i bawił w 4 miesiacu jak sie dowiedział od lekarza ze WYGLADA mu to na chłopca kupił kolejke tak sie smiałam ze chyba ta kolejna z 3 lata poczeka i podarował 2 letniemu synkowi kolegi
Ostatnia edycja:
agrafa
Ja mam jeszcze parę miśków po sobie ;-), ale to raczej Jak Jaga będzie starsza. Chyba czas zacząć zbierać grzechotki i takie inne różne drobne zabawki, no i jakąś pozytywkę muszę zdobyć ;-).
A ja mam wielka ochote kupic corci kolejke..a co??? nie wolno?? na razie ma ciuchcie drewniana, ale to nie to samo i cale mnostwo samochodow, ktore uwielbia no i lale tez oczywiscie ma
A co do zabawek, to ja spacjalnie nic nie kupowalam, a mam tego teraz tyle ze sie wysypuje z kazdego kata i sie ogarnac nie mozna
A co do zabawek, to ja spacjalnie nic nie kupowalam, a mam tego teraz tyle ze sie wysypuje z kazdego kata i sie ogarnac nie mozna
reklama
ja mam na razie przywiezioną z Zakopanego poduszkę -baranka. składa się w przytulankę. taki majowy zakup. a tak to to nic.
ciuszki mam w różnych kolorach, choć będą na pewno też różowe.nie mogę się doczekać ąż skończymy remont i z czystym sumieniem że nie ma na razie ważniejszych wydatków będziemy mogli robić zakupy dla małej!
a swoją drogą ja powiem wszystkim najbliższym że żadnych pluszaków! dla mnie to zbieracze kurzu i brudu. będzie kilka i na tym koniec.wolę zabawki interaktywne.
a kolejka fajna sprawa... sama bym się taką pobawiła ;-):-)
ciuszki mam w różnych kolorach, choć będą na pewno też różowe.nie mogę się doczekać ąż skończymy remont i z czystym sumieniem że nie ma na razie ważniejszych wydatków będziemy mogli robić zakupy dla małej!
a swoją drogą ja powiem wszystkim najbliższym że żadnych pluszaków! dla mnie to zbieracze kurzu i brudu. będzie kilka i na tym koniec.wolę zabawki interaktywne.
a kolejka fajna sprawa... sama bym się taką pobawiła ;-):-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: