reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja juz chciałam meza przekabacic aby coreczka miała Laura Jasmin (oczywiscie moje pierwsze ;-) ) ale nie jest taki głupi

A ja nadal nie wiem:( Lekarz się nawet zdziwił, że wszystko można obejrzeć tylko płeć niestety, tak się nogami zasłoniło, że niestety. A wymusiłam, żeby teraz podejrzeć, a nie czekać do sierpnia, a tutaj niestety w sierpniu będziemy robić usg z mierzeniem i podglądaniem. A w piątek fotkę dostałam:) z profilu główki z rączką. Może uda mi się wrzucić do galerii.

ja juz chciałam meza przekabacic aby coreczka miała Laura Jasmin (oczywiscie moje pierwsze ;-) ) ale nie jest taki głupi

A ja gdybym miala coreczke i gdyby maz sie zgodzil, nazwalabym ja Jasmina. Jasmina jest przepieknym imieniem! Takim klasycznym polskim starym imieniem. Kojarzy mi sie z dwudziestoleciem miedzywojennym (moj ulubiony okres).

A ja gdybym miala coreczke i gdyby maz sie zgodzil, nazwalabym ja Jasmina. Jasmina jest przepieknym imieniem! Takim klasycznym polskim starym imieniem. Kojarzy mi sie z dwudziestoleciem miedzywojennym (moj ulubiony okres).

u mnie w paierach by był Jasmin albo Jasmine

a po mojej dzisiejszej wizycie już na 100% dziewuszka:)

wiesz na 100 % to nic nie ma bo moja znajoma co miesiac chodziła do lekarza na USG i zawsze była dziewczynka ale było zdziwienie w szpitalu jak lekarz powiedział ma pani pieknego syna.

wiesz na 100 % to nic nie ma bo moja znajoma co miesiac chodziła do lekarza na USG i zawsze była dziewczynka ale było zdziwienie w szpitalu jak lekarz powiedział ma pani pieknego syna.

Noo tez widziałam taka sytuacje :) To się częściej zdarza jak właśnie ma być dziewczynka bo jak już jest "fujarka" widoczna to raczej się nie zdarza żeby znikała.

reklama
Kurcze, a u nas w ciuszkach zaczyna przeważać róż, co ja potem zrobię jak będzie Tymianek zamiast Jagody? ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry