- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Natolin- ja w pierwszej ciazy powiedzialam ze bedzie dziewczynka chociaz lekarz na poczatku powiedzial ze chyba bedzie chlopak, to ja i tak wiedzialam ze bedzie Zosia i koniec kropka, nawet nie bardzo imie dla chlopca wybieralam...a teraz to ja chce dziewczynke, ale wszyscy tak mowia ze bedzie chlopak ze juz sama zglupialam i nie wiem
SylwiaZG
Fanka BB :)
e-lona - no i super, w końcu wiesz gratulacje!
natolin - nie zazdroszczę niepewności... moje tez było uparte, w końcu 3 usg w ciągu jednego tygodnia i wątpliwości rozwiane.
lady - mi też wszyscy mówili, że będzie chłopak, a jest druga dziewczynka, ale ja się mocno nie nastawiam na pleć, co nie zmienia faktu, że chciałam już wiedzieć kogo zmajstrowaliśmy
natolin - nie zazdroszczę niepewności... moje tez było uparte, w końcu 3 usg w ciągu jednego tygodnia i wątpliwości rozwiane.
lady - mi też wszyscy mówili, że będzie chłopak, a jest druga dziewczynka, ale ja się mocno nie nastawiam na pleć, co nie zmienia faktu, że chciałam już wiedzieć kogo zmajstrowaliśmy
monia140190
Fanka BB :)
Ja dzis sie dowiedzialam ze raczej dziewczynka i tak samo jak e-lona myslalam, ze bedzie chlopiec ;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: