reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mi się wydawało, że właśnie chłopców będzie więcej.

Mi tez się tak wydawało, ale w sumie bez znaczenia :) My mamy za ścianą u sąsiadów super dziewczyneczke, wspaniałe dziecko i niespotykanie grzeczne jak na skończony zaledwie roczek więc mam nadzieję, że Franek będzie brał przykład z koleżanki :)
Gratuluje poznanych płci!

reklama
Też wydaje mi się, że więcej jest chłopaków. Jak już wszystkie będziemy wiedziały to można dopisać do listy.

Daaa, Ladygab ja też mam wizytę 17.06.

Daaa ciekawe czy przeczucie co do płci Ci się sprawdzi. Ja u siebie obstawiam chłopaka.

A ja byłam pewna córeczki, a tu niespodzianka :D A chłopca jesteśmy już pewni na 100%, bo ostatnio się nam kawaler wręcz rozkraczył, żeby rodzice pozbyli się wątpliwości :)

Ja też Gratuluje ;))

34bwskjopxdga9iq.png

Gratuluje wszystkim poznanych plci.

My z mezem idziemy na polowkowe jutro i bardzo sie juz denerwuje.Oby wszystko bylo jak nalezy.

Co do plci, cale zycie marzylam o synku...a ostatnio poczulam wielka chec na dziewczynke...Kto wie, moze cos wyczuwam?

onesmile, trzymam kciuki i daj od razu znać, czy chłopiec, czy jednak dziewczynka :) Ja zawsze chciałam córeczkę, a tu masz Ci los :D choć teraz jestem przeszczęśliwa :) więc nieważne do końca, czy synek czy córeczka, i tak będziesz Malucha kochała :)

Efa, monia140190, ladygab dzięki za gratulacje! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry