reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gratuluję chłopczyków i dziewczynek. :-)
U mnie dzieczynka, :tak:przynajmniej tak na razie obstawia lekarz. ja też nie widziałam by coś zwisało w kroku, choć urządzenie nie było typowo do usg dziecka. jakies takie mało wyrażne. zresztą sprawdzaliśmy z ginekologiem "na szybko" co będzie, bo w piątek miałam zwykłą " fotelową" wizytę. a że akurat był w gabinecie aparat do usg...to zgodził się sprawdzić.
9 czerwca mam usg genetyczne z genetykiem i nastawiam się że wtedy mi powie. kumpeli przy drugim jej dziecku powiedział już w 8 tygodniu co będzie- po jakiś gruczołach poznał. a w jej pierwszej ciąży też szybko rozpoznał.i co ważne sprawdziło się. wierzę w jego dobrą opinię i muszę przyznać że byłabym bardzo zawiedziona, gdyby się pomylił, albo nie powiedział co i jak. :confused: Ciekawość mnie zżera ale najważniejsze żeby było zdrowe.

Kochane mamusie: Madlein, Aniulek84, Beata10 i wszystkie, które dowiedziały się w ostatnim czasie! Gratuluję Wam poznania płci swoich dzidziusiów!!!

Ostatnia edycja:
Faktycznie więcej chłopców się szykuje:) Gratulacje dla Wszystkich.

U mnie potwierdzone na 99% dziewuszka (100% dopiero po porodzie :p)

no i po usg:))) moja akrobatka brzuszna to dziewczynka na 100% !!!!!!!!!!:))) w czasie badania ponad polowe czasu miala nogi na glowie:ppppppp 28 cm i 500 gram :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry