- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kahaaa
Fanka BB :)
onesmile, tez mam polowkowe jutro i tez w UK, smiesznie by bylo jakbysmy na siebie wpadly, choc to kraj nie maly, wiec prawdopodobienstwo zadne!
Efa
no to kahaaa, za Ciebie też trzymamy kciukasy :-)
onesmile
Świat według Pafffcia
Nie dziekuje, dziewczyny, zeby nie zapeszyc!
kahaaa - no to tez trzymam mocno kciuki!!!!! Musi byc dobrze!!!! A tak przy okazji, ja mieszkam w Szkocji, w Edynburgu, a Ty?
kahaaa - no to tez trzymam mocno kciuki!!!!! Musi byc dobrze!!!! A tak przy okazji, ja mieszkam w Szkocji, w Edynburgu, a Ty?
kahaaa
onesmile, ja mieszkam na pólnocy anglii tuz pod szkocka granica
jak po wizytach? jakies nowosci, przybyło nam dziewczynek czy chlopców?
jak po wizytach? jakies nowosci, przybyło nam dziewczynek czy chlopców?
onesmile
Świat według Pafffcia
Hej dziewczyny,
Na watku glownym opisalam wszystko dokladnie, tu potwierdzam tylko, ze to jednak CHŁOPAK!!:-)Lekarz powiedzial,ze na 500% dziecko jest plci meskiej i powiekszyl na ekranie jego 'klejnoty' :-)))A ja czulam,ze to chlopak! Teraz tylko trzymajcie kciuki,zeby to serducho bylo jednak w porzadku...
Smoniq - gratuluje coreczki :-) Sami mamy problem z imionami, czy Krzysztof czy Paweł, czy moze Krzysztof Paweł, czy Paweł Krzysztof :-))
Na watku glownym opisalam wszystko dokladnie, tu potwierdzam tylko, ze to jednak CHŁOPAK!!:-)Lekarz powiedzial,ze na 500% dziecko jest plci meskiej i powiekszyl na ekranie jego 'klejnoty' :-)))A ja czulam,ze to chlopak! Teraz tylko trzymajcie kciuki,zeby to serducho bylo jednak w porzadku...
Smoniq - gratuluje coreczki :-) Sami mamy problem z imionami, czy Krzysztof czy Paweł, czy moze Krzysztof Paweł, czy Paweł Krzysztof :-))
Onesmile- jeszcze raz gratuluje, a co do imion to znam wielu Krzysztofow, strasznie marudne i niezdecydowane jak na mezczyzn stworzenia, nie mniej kazdego lubie jako kumpla, ale z bratem czasami ciezko sie porozumiec. Pawla znam jednego i okej
A wlasnie czytacie znaczenie imion, ktore wybieracie??? sadzicie ze ma to jakis wplyw na osobowosc???
A wlasnie czytacie znaczenie imion, ktore wybieracie??? sadzicie ze ma to jakis wplyw na osobowosc???
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
ladygab - no to mnie pocieszylas :-) Krzysztofy marudy? Nieee :-) Znam kilku i z reguly sa bardzo obrotni i zdecydowani, wiedza, czego chca :-) To juz Pawly wydaja mi sie bardziej 'rozmemlane' :-))) Ale imie Pawel podobalo mi sie cale zycie i tak samo ladnie brzmi w kazdym innym jezyku :-) Paul, Paolo, Pablo...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: