reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
onesmile, tez mam polowkowe jutro i tez w UK, smiesznie by bylo jakbysmy na siebie wpadly, choc to kraj nie maly, wiec prawdopodobienstwo zadne!

onesmile, ja mieszkam na pólnocy anglii tuz pod szkocka granica
jak po wizytach? jakies nowosci, przybyło nam dziewczynek czy chlopców?

Ja ponoc czekam na dziewczynke:)))))))
Pani nam powiedzila ze jest na tyle pewna plci, ze moze powiedzic ze bedzie dziewczynka. Moja Iga Maya...... nadal sie nei moge zdecydowac:)
Bylebyla zdrowa.

Hej dziewczyny,

Na watku glownym opisalam wszystko dokladnie, tu potwierdzam tylko, ze to jednak CHŁOPAK!!:-)Lekarz powiedzial,ze na 500% dziecko jest plci meskiej i powiekszyl na ekranie jego 'klejnoty' :-)))A ja czulam,ze to chlopak! Teraz tylko trzymajcie kciuki,zeby to serducho bylo jednak w porzadku...

Smoniq - gratuluje coreczki :-) Sami mamy problem z imionami, czy Krzysztof czy Paweł, czy moze Krzysztof Paweł, czy Paweł Krzysztof :-))

Onesmile- jeszcze raz gratuluje, a co do imion to znam wielu Krzysztofow, strasznie marudne i niezdecydowane jak na mezczyzn stworzenia, nie mniej kazdego lubie jako kumpla, ale z bratem czasami ciezko sie porozumiec. Pawla znam jednego i okej:-D

A wlasnie czytacie znaczenie imion, ktore wybieracie??? sadzicie ze ma to jakis wplyw na osobowosc???

reklama
ladygab - no to mnie pocieszylas :-) Krzysztofy marudy? Nieee :-) Znam kilku i z reguly sa bardzo obrotni i zdecydowani, wiedza, czego chca :-) To juz Pawly wydaja mi sie bardziej 'rozmemlane' :-))) Ale imie Pawel podobalo mi sie cale zycie i tak samo ladnie brzmi w kazdym innym jezyku :-) Paul, Paolo, Pablo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry