reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
zamurowało mnie... Angeluniu, twoje posty dobitnie świadczą o tym, że ty za młoda jesteś zdecydowanie. Nie fizycznie, ale emocjonalnie... Ja w wieku 14 lat opiekowałam się bratem, który miał 7(!!!) i desperacko pragnęłam, żeby uczepił się kogoś innego. denerwował mnie. 7-latek zaznaczam. Gdyby miał mniej, to chyba bym nerwowo nie zdzierżyła... Ostatni post '' Nie umiem zbierać, a rodzice mi nie kupią''- albo to prowokacja, albo już nie wiem... Nie umiesz oszczędzać- ok, nie każdy to potrafi... Ale w takim razie z czego ty kupujesz te książki i gazety o niemowlakach? Dziewczyno, naprawdę, zajmij się czymś... Nie wiem... Może pomagaj w schronisku?

hehe dobre to napewno prowkokacja bo nawet sprzeczne sa te posty skoro na lalke kasy nie ma to i na gazety tez a skoro rodzice jej nie daja kasy to skad ma?

Madzia18 w ciazy jestes?a pamietam jak pisalas ze jeszcze nie chcesz dziecka:)

witam dziewczyny dawno dawno mnei tu nei bylo) bo byl podupadek watku :p
teraz moze czas na powrot??? bede sie udzielac omagac na tyle ile moge ...#
pozdrawiamy z Amelka:)

Cornellka , potwierdzona na razie tylko testami, po sylwestrze pojde do ginekologa bo na razie mi sie szczerze powiedziawszy nie chce.. ; P

reklama
Do góry