reklama
Ciekawe za co ?? Jak ja nie umiem zbierać pieniędzy a rodzice mi nie kupią niestety :*
zamurowało mnie... Angeluniu, twoje posty dobitnie świadczą o tym, że ty za młoda jesteś zdecydowanie. Nie fizycznie, ale emocjonalnie... Ja w wieku 14 lat opiekowałam się bratem, który miał 7(!!!) i desperacko pragnęłam, żeby uczepił się kogoś innego. denerwował mnie. 7-latek zaznaczam. Gdyby miał mniej, to chyba bym nerwowo nie zdzierżyła... Ostatni post '' Nie umiem zbierać, a rodzice mi nie kupią''- albo to prowokacja, albo już nie wiem... Nie umiesz oszczędzać- ok, nie każdy to potrafi... Ale w takim razie z czego ty kupujesz te książki i gazety o niemowlakach? Dziewczyno, naprawdę, zajmij się czymś... Nie wiem... Może pomagaj w schronisku?
hehe dobre to napewno prowkokacja bo nawet sprzeczne sa te posty skoro na lalke kasy nie ma to i na gazety tez a skoro rodzice jej nie daja kasy to skad ma?
Madzia18 w ciazy jestes?a pamietam jak pisalas ze jeszcze nie chcesz dziecka
Madzia18 w ciazy jestes?a pamietam jak pisalas ze jeszcze nie chcesz dziecka
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Tylko nie zwlekaj bo jak się okaże,że jednak nawet prywatnie musisz czekać na termin,to możesz nie załapać się przed 10tygodniem ciąży i becikowe przepadnie.
reklama
Podziel się: