reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Dziewczyny no co wy ja mam dwójke w odstępie 11 mc i dałam rady ,były chwile zwątpienia ale jak Bartek skończył 3 mc to był git a dodam ze niemieliśmy łatwego startu bo Oliwka urodziła się 2 mc wcześniej A Bartem 1 mc wczęsnije i sporo się wyjeżdziliśmy po lekarzach ,a teraz myśle że jest najlepszy czas na 3 a zawsze marzyliśmy o 3 dzieciaczków ,niektóryn się to wydaje chore bo mam 23 lata ale ja czuje że to jest czas potem oge się ja realizowac ,pracować i działać teraz i tak siedze w domu ,więc nie ma na co czekać.

reklama
Oliwka wielkie gratulacje dla Ciebie :) 23 lata, dwoje dzieci a teraz staranie się o 3 :)) No nic zyczę wytrwałości i owocnych starań :D :*:*:*

Paluska ... Nie pamiętam Cię za bardzo, ale coś mi świta :p

Oliwka jasne jak chcecie to nie ma co sie ogladac na innych!!! moja mama 1 dziecko urodzila w wieku 20 lat,potem mnie w wieku 22 lat i moją siostre w wieku 24 lat wiec podobnie jak u Ciebie.Teraz mam bynajmniej mlodą szaloną mamuske,ktorej nikt nie wierzy ,ze bedzie babcią.:-)jak bedzie z wozkiem latac to za pewne beda sie jej pytac czy to jej/

Oliwka przy dwójce dzieci też na pewno masz co robić :-) skoro czujesz się na siłach, to nie ma co oglądać się na innych. Powodzenia w staraniu się o maleństwo :-)

Shira... byłam tu byłam... no i po jakimś czasie sie zmyłam... bo nie miałam netu...:( ale powróciłam i jestem znów z Wami:))) może sobie mnie przypomniesz:))) buuzia:*

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!:-)

Czytałam wasze wpisy wcześniejsze i powiem wam ze super się czyta o waszych Maluszkach Kochanych :)

Ja w lutym będę miała 18-naste urodziny i już od roku tak myślę o bobasku,ale teraz bardziej.Mam kochanego chłopaka.. jesteśmy ze sobą 2 lata a znamy się 5 lat. Kochamy się bardzo mocno i już rozmawialiśmy o dziecku :tak: Został nam jeszcze rok szkoły więc planujemy za 2 lata.

A tak na dalsze plany chcę mieć 3 lub więcej dzieciaczków.;-) Pozdrawiam !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też bym bardzo chciała mieć trójke maluchów:) zawsze to weselej w domu, napewno łatwo nie jest ale to ile dają szczęścia dzieciaczki jest warte każdego poświęcenia:))) pozdrawiam Was bardzo serdecznie w ten mroźny wieczor:))) buuzia!:*

Kiedyś też marzyła mi się trójka dzieci ale na chwilę obecną jeśli nie wygram w totka to skończymy na tym jednym.Zdaję sobie sprawę z tego,że dzieci to duży wydatek.Same ubranka,które ciągle się wymienia bo dziecko rośnie a potem wszystko co do szkoły potrzebne...eh..:sorry2:

reklama
Ja mam dwie siostry, czyli jest nas trójka. Teraz z perspektywy czasu wolałabym mieć 2 albo 4 dzieci. Jedno zawsze znajdzie się na uboczu, a tak zawsze jest para ;-) Dzieci to niestety duży wydatek, jak ma się więcej dzieci, zazwyczaj ubranka i inne rzeczy przechodzą potem na młodsze. :tak: Jak dzieci zachowują, to dopiero jest wydatek :baffled::sorry2:

Do góry