reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Matko boska !! Agelunia13 Ty chyba zwariowałaś ... :szok: Masz dopiero 14 lat i sama jesteś jeszcze dzieckiem. Skąd w Twojej głowie wziął się pomysł, że chcesz mieć swoje własne? Wyluzuj dziewczynko ... Przestań kupować ksiązki i gazety. Opiekuj się dziećmi jak chcesz, ale zacznij żyć jak 14-latka. Na dziecko przyjdzie odpowiedni czas. Skup się na nauce i nie zaprzątaj sobie głowy dzieckiem.

A za staraczki trzymam bardzo mocno kciuuuuuki :-D Uda się Wam na pewno :-)

reklama
augelunia13 proponuje, żebyś poprosiła rodziców, żeby kupili Ci lalkę, teraz można dostać lalki które bardzo są podobne do niemowląt ;) bo na razie Twój rozwój emocjonalny kwalifikuje się tylko do lalki

W wieku Angeluni to ja pokemony zbieralam : P Ta, pewnie prowokacja, bo nie wyobrazam sobie 14 latki powaznie myslacej, w ogole i o czyms takim tez nie.

Też staraczkom życze powodzeni ;)

O kurczę..to ja jakaś niedorozwinięta byłam mając 14lat:eek:Zajmowałam się braćmi (2lata i kilka tygodni)i nawet przez myśl mi nie przeszło aby mieć swoje dziecko:sorry:Raczej myślałam jak tu się wywinąć od zmieniania pieluch:tak:

reklama
Do góry