saleminka8
Fanka BB :)
Wiesz co nie przestaje pisac ale nie mam kiedy wejs na komputer ciekawe co napiszecie za kilka miesięcy jak wstawie zdjecie z brzuszkiem ciekawe co wtedy napiszecie tak szczerze nie chce mi sie z wami pisac.
Jak nie wiecie to nie piszcie na mój temet
za kilka miesięcy a nie ledwo 2 tygodnie i taki duży brzuch...
26.10 byłaś 3 dni po spóźnionym okresie to jaki cudem już jesteś w prawie 12tc ? hehe jak kłamiesz to zgłową a nie z pomyłkami.
Taka z Was szczęśliwa para,tak sie kochacie
już gdzieś Ci pisałam,że za szybko zaczeliście starania o dziecko,bo w suwaczku miałaś wtedy 1rok i 3 miesiące (że jesteście razem) a pisałaś że od roku się staracie,to tak jakby po 3 miesiącach bycia razem,a potem piszesz że Cie uderzył.Czego ty oczekujesz od forum i ludzi tu piszących ? bo nikt tego nie rozumie! Zaszłaś w ciąże z takim kretynem,no sory ale to już patologia
Wulgarna jesteś,a to już raczej do osoby poważnej i dorosłej nie pasuje!
Po co nam zdjecia z Twoją twarzą i tak nie będzie wiadomo czy Ty to Ty ! w laboratorium nie mylą próbek-wiesz czym to grozi ? 2 tygodnie miałaś być w szpitalu a byłaś ledwo kilka dni,a po krwawienie kazdy lekarz przepisze luteine lub progesteron a Tobie nie kazał brać-dziwne
jeszcze na początku miesiąca byłaś w 7tc a już jesteś w 12...
co temat to inną bajke ciśniesz,zapewne jak odpiszesz to po chamsku hehe bo inaczej nie potrafisz z tego co wyczytałam w Twoich odpowiedziach
Ostatnia edycja: