reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

no to sobie daruje, wole zrobic to w jakiejś przychodni a nie w szkole. Jak mi sie spóźni okres zrobie badanie krwi to sie dowiem przynajmniej co mi dolega, bo czuje sie fatalnie ostatnio - mam zawroty głowy, bóle głowy, jestem blada, ogólnie przybita, codziennie , gora co 2 dzien , leci mi krew z nosa ..wiec to albo jakas anemia albo cos tym podobnego.

reklama
Madzia na zwyklym badaniu krwi Ci nie wyjdzie ze jestes w ciazy a na bete mozesz isc juz teraz bo juz powinno wykryc a te badania zrob lepiej skoro krew leci Ci z nosa bo to nie wiadomo co sie moze dziac moze to ciaza a moze i ta anemia mialas juz kiedys?
nie wiem czy dobrze zrozumialam w szkole oddajecie krew czy macie jakies badania?bo wiesz ze w ciazy to nie jest wskazane zeby taka ilosc krwi oddawac wiec moze narazie sobie odpusc lepiej dmuchac na zimne:)

Madzia na zwyklym badaniu krwi Ci nie wyjdzie ze jestes w ciazy a na bete mozesz isc juz teraz bo juz powinno wykryc a te badania zrob lepiej skoro krew leci Ci z nosa bo to nie wiadomo co sie moze dziac moze to ciaza a moze i ta anemia mialas juz kiedys?
anemie czy mialam? Możliwe. Już nie pamietam, ale w zeszłym roku , tez na jesien i zime, mialam tak ze mi krew z nosa czesto leciala, nie wiem czym to spowodowane.
nie wiem czy dobrze zrozumialam w szkole oddajecie krew czy macie jakies badania?bo wiesz ze w ciazy to nie jest wskazane zeby taka ilosc krwi oddawac wiec moze narazie sobie odpusc lepiej dmuchac na zimne:)
no wlasnie jest tak, ze jak sie zglasza na pobranie krwi to przed tym pobieraja mała próbkę do szybkiej analizy. Bo wiadomo jak bym miała tą anemie to nie pobiorą ode mnie krwi. Wiec wpadlam na to ze pojde sprawdzić, ale faktycznie sobie daruje. Pójde w wekend normalnie do przychodni :p

A w ogole dzis sie fatalnie nie wyspalam, w nocy spac nie moglam bo mnie mdliło ..nie za fajnie.

Widziałam zdjęcia Patrycji. Bardzo ładnie wyglądała. Podejrzewam jednak, że już się do Nas nie odezwie... Skoro miała czas na NK to dlaczego nie znalazła chwili dla BB? Mogła napisać, że żyje, że wszystko ok, ale nie ma np czasu na więcej pisania ... Tak tudno? Chyba nie ...
No cóż musimy się z tym pogodzić i żyć dalej. Mam nadzieje, że Mazia chociaż Nas nie zostawi :)
Matosiu kochanie przepraszam za tą pomyłkę ;D Pomyliły mi się nicki ;P

Madzia rób test w sobote, idź na bete i wszystko będzie jasne :)

Ja musze kończyć, nie moge siedzieć w pracy na internecie, buziaki kochane ;*

hej dziewczyny, też widziałam zdjęcia Patrcyji, po części mogę ją usprawiedliwićbo nie zawsze znajdzie się czas na wszystko, poczekajmy parę dni może się odezwie ;)

Madzia to kiedy ten @ ma byc?moze Ty faktycznie jestes w ciazy idz na bete ja na Twoim miejscu to juz bym poleciala:) a gdybys byla w ciazy to co wtedy?bo pisalas ze narazie nie chcecie

Shirra masz racje pewnie sie nie odezwie..

Matosia jak sie nie odezwie za kilka dni to napisze jej na nk dlaczego nas olala

Cornelka dlaczego teraz nie napiszesz? Ciekawe czy na nk by odpisała ...
W sobote będzie miesiąc odkąd ostatni raz napisała, także same widzicie ...

reklama
Madzia to kiedy ten @ ma byc?moze Ty faktycznie jestes w ciazy idz na bete ja na Twoim miejscu to juz bym poleciala:) a gdybys byla w ciazy to co wtedy?bo pisalas ze narazie nie chcecie
właśnie nie wiem co wtedy. Fakt ze teraz nie chcemy nie ma duzo do gadania, jak bede w ciazy to bedziemy musieli zachcieć i już. Bo aborcja to dla mnie taka sama abstrakcja jak lot w kosmos. Ogólnie tez bym mogła zrobić tą bete teraz, czy glupi test, ale zostało mi poczekac do piątku, to co mi tam szkodzi. Jak okresu nie dostane to sie wtedy pomysli. Ale moze i dostane bo pobolewa mnie brzuch ... chociaz wiadomo teraz by sie zarodek zagniezdzal to i moze bolec mnie ze 829837633663363 innych powodow.

Do góry