reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Z tego co widzę to Patrycja już całkowicie o nas zapomniała:( weszłam na nk...patrzę wrzuciła foteczki ze ślubu...ale do nas nie zajrzała:( swoją drogą muszę powiedzieć,że bardzo ładnie wyglądała, ale jestem zła, bo o nas zapomniała...;(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja najwyraźniej mam pecha nic mi sie nie udaje chyba w ciąże też nie zajde :(płacze mam doś wszystkiego tylko moge na was polegac i z wami popisac.
Dziękuje wam dziewczyny że chociaż z wami moge popisac:)
Teraz ogladam film i pisze z wami ale chyba nikogo już nie ma:)

Ja najwyraźniej mam pecha nic mi sie nie udaje chyba w ciąże też nie zajde :(płacze mam doś wszystkiego tylko moge na was polegac i z wami popisac.
Dziękuje wam dziewczyny że chociaż z wami moge popisac:)
Teraz ogladam film i pisze z wami ale chyba nikogo już nie ma:)
Malwina coś ty nie poddawaj sie, jesteś młoda ( odezwałam sie jak bym byla sama stara :p) i zajdziesz bez problemu, może poprostu nie trafiliscie w "ten" dzień i już. Nie ma co o to płakać.

madzia nie chodzilo o to ze sobie uroilas :) tylko o tor mysli....w jakim kierunku poszly :) bo zawsze jest tak, ze jak sie chce...a pozniej komus cos dolega to ma nadzieje, ze to wlasnie "to" i nie ma co sie tu burzyc ;)

cornelka a ja wiem....wstala..pogadala...zrobila kupe....stweirdzila jeszcze ze musi zjesc bo miejsce jej sie zwolnilo...i dopiero poszla spac...a ja...ledwo zyje hehe bo po 6 musialam wstac igora obudzic do przedszkola..wyszykowac....wyszli o 7..a lucja o 7.30 wstala... :/ :) jeszcze ta pogoda mnie dobila dzisiaj....
jeszcze mlody mi zostal...pozbede sie go (pojdzie spac) i w koncu ja bede mogla :p jutro jedzie na wycieczke...bedzie mial spotkanie z pilkarzami Legii Warszawa, zawody, rozgrywki i inne dziwne rzeczy heeh :)
Ojoj współczuje ci kochana

Madzia no nie wiem co czujesz bo tylko Ty to wiesz ja tylko wyrazilam swoje zdanie zobaczymy za kilka dni a moze juz zrob test co?

Malwina jeszcze cale zycie przed Toba badz cierpliwa napewno sie uda wierze w to wiem ze jestes zalamana bo myslalam ze moze tym razem a tu znow to samo czyli nic

Kinga moze teraz sie wyspisz:)

Anastazja wlasnie tez widzialam fotki sliczne sa ale Patrycja nas olala poprostu:( bylysmy jej potrzebne wtedy a teraz gdy juz wszystko ma poprostu znikla i tyle a szkoda bo moglaby chociaz cokolwiek napisac a milczy ehh...

Madzia no nie wiem co czujesz bo tylko Ty to wiesz ja tylko wyrazilam swoje zdanie zobaczymy za kilka dni a moze juz zrob test co?
ach nie chce byc w gorącej wodzie kompana, poczekam już do tego weekendu. Zobaczymy co to będzie..

a tak w ogole...mam takie pytanie, przy badaniu krwi np. gdy chce oddać krew, może wyjść że jestem w ciąży? Czy to sie robi specjalne badanie krwi? Ja wiem że jakaś tam beta Hcg ale sama nigdy nie praktykowałam ... :p No i ogólnie ustosunkowujac sie do tego mojego badania krwi nie chodzi mi o samo wykrycie ciąży, ale prawdopodobnie mam anemie, albo jakieś inne osłabienie i tak czy siak musze zrobić badania wiec mysle czy nie zrobic przy okazji zbiorki krwi jaka ma byc w piatek u mnie w szkole...no i tak tylko przy okazji pytam, czy moze wyjsc wtedy ciaza ewentualna... czysta ciekawosc..

ach nie chce byc w gorącej wodzie kompana, poczekam już do tego weekendu. Zobaczymy co to będzie..

a tak w ogole...mam takie pytanie, przy badaniu krwi np. gdy chce oddać krew, może wyjść że jestem w ciąży? Czy to sie robi specjalne badanie krwi? Ja wiem że jakaś tam beta Hcg ale sama nigdy nie praktykowałam ... :p No i ogólnie ustosunkowujac sie do tego mojego badania krwi nie chodzi mi o samo wykrycie ciąży, ale prawdopodobnie mam anemie, albo jakieś inne osłabienie i tak czy siak musze zrobić badania wiec mysle czy nie zrobic przy okazji zbiorki krwi jaka ma byc w piatek u mnie w szkole...no i tak tylko przy okazji pytam, czy moze wyjsc wtedy ciaza ewentualna... czysta ciekawosc..

Idziesz i mówisz ze chciałabys zrobi badania krwi betta tak jak ja byłam

tak moze wtedy wyjsc ciaza

tylko ze ja chce zrobic normalne badanie krwi ...chodzi mi o to osłabienie. I poprostu pytam czy w takim badaniu tez wychodzi ciaza ...bo nie mam pojecia szczerze mowiac.

reklama
Do góry