reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Loreni a co to takiego jest moze nam troche cos o tym napisz?3mam kciuki aby to nie bylo to i zebys mogla miec dziecko

Shirra oj nie mow mi nic o pracy bo mnie moja denrwuje:)lepiej mow co tam u was jak sie uklada i w ogole:)

Anulka tak do Ciebie napisz cos wiecej o sobie zebysmy mogly lepiej Cie poznac

reklama
a Ty Madziu nie martw sie sadze ze nie jestes w ciazy objawy mozesz sobie sama wmawiac ja mam tak czesto:p
bez obaw zaburzeń psychicznych jeszcze nie mam i nic sobie nie wmawiam.
Madzia też mi się wydaje, że nie jesteś w ciąży chociaż takie przypadki się zdarzają ... ;P Zresztą czegoś tu nie rozumiem ... Mieliście stosunek przerywany?
tak, mielismy. Ja nie wiem czy jestem czy nie. Czekam cierpliwie do 24. 10

Madzia nie powiedzialam tego w sensie ze masz jakies zaburzenia psychiczne poprostu tak my kobiety jestesmy skonstuowane ze sobie czesto cos wmawiamy Ty narazie nie chcesz miec dziecka a byla sytuacja w ktorej moglas zajsc w ciaze i boisz sie tego wiec wynajdujesz sobie objawy ktore moga nie miec nic wspolnego z ciaza albo sama je sobie wyolbrzymiasz dziewczyny ktore chca miec dziecko maja podobnie tez wynajduja sobie objawy ciazy a pozniej okazuje sie ze to tylko psychika tak dziala na nas a tak w ogole to ze kiedy nie bolaly Cie piersi przed @ nie znaczy ze to sie teraz nie zmienilo mnie kiedys nie bolaly a teraz zaobserwowalam ze bola bo to co jakis czas sie zmienia w jakis sposob to przechodzimy

cornelka masz racje :) hehe jak sie bardzo chce to kazda 'inna' dolegliwosci juz jest rozpatrywana jaka ta ktora by sie chcialo :D

malwina a jaki mialas wynik bety? jaki poziom?

jesuuu ale jestem dzisiaj nie do zycia..lucja nie spala od 2-4 w nocy i padam.. :|

aaaa witam nowe dziewczeta :D przedstawic mi sie tu prosze :p

Madzia nie powiedzialam tego w sensie ze masz jakies zaburzenia psychiczne poprostu tak my kobiety jestesmy skonstuowane ze sobie czesto cos wmawiamy Ty narazie nie chcesz miec dziecka a byla sytuacja w ktorej moglas zajsc w ciaze i boisz sie tego wiec wynajdujesz sobie objawy ktore moga nie miec nic wspolnego z ciaza albo sama je sobie wyolbrzymiasz dziewczyny ktore chca miec dziecko maja podobnie tez wynajduja sobie objawy ciazy a pozniej okazuje sie ze to tylko psychika tak dziala na nas a tak w ogole to ze kiedy nie bolaly Cie piersi przed @ nie znaczy ze to sie teraz nie zmienilo mnie kiedys nie bolaly a teraz zaobserwowalam ze bola bo to co jakis czas sie zmienia w jakis sposob to przechodzimy
sorki ze sie tak oburzyłam, ale no nie umiem tego pojac, jak mnie cos boli - jak moge sobie to uroic? Po prostu czuje to, dokucza mi. W moim przypadku jest o tyle na odwrót że ja nie po samej sytuacji zaczełam podejzewac ciaze, tylko po tym ze dopiero miałam dni płodne a mnie juz po paru dniach piersi bolą...co zawsze mnie bolały bezposrednio przed okresem. Nigdy tydzień przed, tym bardziej tak jak teraz. Wiec analizujac sytuacjie jaka zaistniala wtedy zapytałam was czy moze to byc ciaza? Ja wcale tego nie stwierdzilam, to wg. mnie jest jedna z opcji, biore pod uwage tez taką ze moge miec jakies problemy z piersiami i bd musiała udac sie do lekarza jeśli sie to nie wyjaśmi.

madzia nie chodzilo o to ze sobie uroilas :) tylko o tor mysli....w jakim kierunku poszly :) bo zawsze jest tak, ze jak sie chce...a pozniej komus cos dolega to ma nadzieje, ze to wlasnie "to" i nie ma co sie tu burzyc ;)

cornelka a ja wiem....wstala..pogadala...zrobila kupe....stweirdzila jeszcze ze musi zjesc bo miejsce jej sie zwolnilo...i dopiero poszla spac...a ja...ledwo zyje hehe bo po 6 musialam wstac igora obudzic do przedszkola..wyszykowac....wyszli o 7..a lucja o 7.30 wstala... :/ :) jeszcze ta pogoda mnie dobila dzisiaj....
jeszcze mlody mi zostal...pozbede sie go (pojdzie spac) i w koncu ja bede mogla :p jutro jedzie na wycieczke...bedzie mial spotkanie z pilkarzami Legii Warszawa, zawody, rozgrywki i inne dziwne rzeczy heeh :)

reklama
Do góry