reklama
madzia18
Fanka BB :)
uuu to gratuluje siostry, brata?ale jestem szczęsliwa właśnie sie dowiedziałam ze bede ciocią
a urodziny mam w styczniu
uuu to gratuluje siostry, brata?
a urodziny mam w styczniu
U brata
To widze że jestesmy z tego samego rocznika i z tego samego miesiaca tylko napewno inne dni
madzia18
u mnie 31 u ciebie z moich kiepskich wyliczen wypada ze ty z poczatku stycznia ...ale jestem szczęsliwa właśnie sie dowiedziałam ze bede ciocią
a tak w ogole przypomnialo mi sie, wczoraj poczytalam sobie o tym i owym dot. ciazy ( mialam duzo czasu i sie nudziłam ;P ) no i tam było coś że kobieta w trakcie owulacji jak i ciazy ma podniesiona temperature w pochwie...do powyzej 37 stopni Celcjusza, no to sobie z ciekawosci wczoraj zmierzylam wieczorem -37,5 stopni, i dziś rano -37,2, stopni. Ja tam tez wyczytalam ze to sie robi rano, bla bla, i ze to sie powienno mierzyc codziennie przez jakis okres tam zeby bylo wiarygodne, ale tak czy siak wydalo mi sie to dziwne ...
ja tez styczen tylko rok nie ten
Malwina gratuluje
Madzia wyskoa temeratura czyli powyzej 37 utrzymuje sie do @ jesli spada tzn ze @przyjdzie takze dlatego ona jeszcze jest wysoka ale mozesz ja obserowac i wtedy dowiesz sie czy w dniu w ktorym ma byc bedzie czy nie
Malwina gratuluje
Madzia wyskoa temeratura czyli powyzej 37 utrzymuje sie do @ jesli spada tzn ze @przyjdzie takze dlatego ona jeszcze jest wysoka ale mozesz ja obserowac i wtedy dowiesz sie czy w dniu w ktorym ma byc bedzie czy nie
reklama
madzia18
no to sobie pomierze , jutro i pojutrze. Skoro teraz mam ponad 37, a @ powinnam dostac w piatek to temperatura powinna spac mi wlasciwie jutro, a nawet dzis. ( czytalam ze mw. 2 dni przed spodziwanym @ )Madzia wyskoa temeratura czyli powyzej 37 utrzymuje sie do @ jesli spada tzn ze @przyjdzie takze dlatego ona jeszcze jest wysoka ale mozesz ja obserowac i wtedy dowiesz sie czy w dniu w ktorym ma byc bedzie czy nie
Podziel się: