reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
ale jestem szczęsliwa właśnie sie dowiedziałam ze bede ciocią:):):)
u mnie 31 :) u ciebie z moich kiepskich wyliczen wypada ze ty z poczatku stycznia ...:)

a tak w ogole przypomnialo mi sie, wczoraj poczytalam sobie o tym i owym dot. ciazy ( mialam duzo czasu i sie nudziłam ;P ) no i tam było coś że kobieta w trakcie owulacji jak i ciazy ma podniesiona temperature w pochwie...do powyzej 37 stopni Celcjusza, no to sobie z ciekawosci wczoraj zmierzylam wieczorem -37,5 stopni, i dziś rano -37,2, stopni. Ja tam tez wyczytalam ze to sie robi rano, bla bla, i ze to sie powienno mierzyc codziennie przez jakis okres tam zeby bylo wiarygodne, ale tak czy siak wydalo mi sie to dziwne ...

ja tez styczen tylko rok nie ten:p

Malwina gratuluje

Madzia wyskoa temeratura czyli powyzej 37 utrzymuje sie do @ jesli spada tzn ze @przyjdzie takze dlatego ona jeszcze jest wysoka ale mozesz ja obserowac i wtedy dowiesz sie czy w dniu w ktorym ma byc bedzie czy nie

reklama
Madzia wyskoa temeratura czyli powyzej 37 utrzymuje sie do @ jesli spada tzn ze @przyjdzie takze dlatego ona jeszcze jest wysoka ale mozesz ja obserowac i wtedy dowiesz sie czy w dniu w ktorym ma byc bedzie czy nie
no to sobie pomierze , jutro i pojutrze. Skoro teraz mam ponad 37, a @ powinnam dostac w piatek to temperatura powinna spac mi wlasciwie jutro, a nawet dzis. ( czytalam ze mw. 2 dni przed spodziwanym @ )

Do góry