reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Dziewczyny:) podejrzewam,że dzidziuś przyjdzie jak nie będziecie o nim myślały:) w najmniej odpowiednim momencie:p dlatego postarajcie się trochę wyluzować:p:p

reklama
Słońce, ja mam tak jak Ty... niby jesteśmy ostrożni... ale hamulców nie mamy;))) hehehe... Mój chłopak nie planuje dziecka... ale mówi, że jeśli by się nam udało... to byby szczęśliwy:)

Anastazja, próbuje nie myśleć, ale to takie łatwe nie jest, w szczególności jak wszędzie otaczają Cię kobietki z brzuszkami...;)

E no to Paluska znam to :p Mój TŻ nie planuje dziecka w najbliższym czasie .. . ale szczególnie nie uważamy, żeby nie napisać, że nie uważamy w ogóle :pP
i zawsze mówi, że jakby się przytrafiło to byłby szczęśliwy :))
Heh ostatnimi czasy zaczyna wspominać, że fajnie by było gdyby latał koło Nas mały - tu wstawia swoje przezwisko - he he :)) i jak tu zrozumieć facetów? :))

No właśnie... jak tu ich zrozumieć:D
Ale wiecie co, to jest normalnie chamstwo... my tak bardzo pragniemy brzdąca i nici z tego... a niektórzy dziecka nie chcą... a mają... nie ma sprawiedliwości... ehhh...;p

Paluska nie ma sprawiedliwości i trzeba sie z tym pogodzić .. . Ja tam pocieszam sie myślą, że nadejdzie dzień, kiedy ja dowiem się, że zostane mamą :))

reklama
Ile sie staracie bo już sie pogubiłam między Toba, Agatą i Lovely ...
ja tak dla przypomnienia powiem, że dopiero zaczęliśmy się starać, choć już z 3miesiące się nie zabezpieczamy tylko idziemy na całość ;)
a mnie wzięły złapały wątpliwości... bo wiem, że jak zajdę w ciążę to pójdę na zaoczne i jakoś dam sobie radę, ale tak sobie myślę, że mi na dziennych dobrze i nie chciałabym z nich rezygnować... mam super ludzi na roku i nie mam daleko i mi odpowiada ogólnie wszystko :) echhhh zobaczymy! co będzie to będzie!

W ogóle chyba mam PMSa bo mnie takie czarne myśli się w głowie uzbierały, że szok :(

Do góry