reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
anastazja tak to ja nigdy nie bede wygladac :D pomijajac ze jestem szeroka w biodrach....to niestety moje dzieci zrobily swoje :p ale zycze powodzenia! napewno Ci sie uda :)

powiem Ci,że ja ma dość wąskie biodra i ramiona...ale nie wiem czy to dobrze, bo nie wiem jak urodzę dzidzię:p ale teraz sporo tłuszczyku mam:) więc na chuda nie wyglądam:) póki co:)

elisse a jak u Ciebie z samopoczuciem?
Samopoczucie jak na razie w miarę ok. Najgorsze są zawsze weekendy. Cały dzień siedzę sama w domu. Za to w ten piątek idę z koleżanką na imprezkę. Zaczęłam czytać książkę jak nie kochać za bardzo:tak: nie mam zamiaru ponownie trafić na ten sam typ faceta, a chyba mam do tego predyspozycje :szok:
koniec dni płodnych i nawet jak w weekend bym poszalała to nic z tego :(
Poszaleć możesz zawsze dla przyjemności ;-) a czy coś z tego wyszło przekonasz się za pół miesiąca :-D
anastazja ma duzy...ale gotowana marchew :)
Po prostu nie mogę. Rozbroiłyście mnie z tą marchewką. Wyobraziłam sobie taką marchewkę gotowana pokrojoną jak frytki... A ja lubię każdą marchewkę :-) wiadomo, jakiejś starej, pomarszczonej bym nie zjadła. Samo zdrowie :tak:

Anmastazzja powodzenia w osiągnięciu celu :-D Mam ładniejszy brzuszek od Simpsonowej, a się nie chwalę :happy::rofl2: Niestety nie potrafię przytyć :wściekła/y: więc pozostaje mi być taką, jaką jestem. Tak to jest, gdy ma się drobną budowę ciała :sorry:

Ostatnia edycja:
elisse dobrze ze masz drobna budowe ciala :) ja za to jestem kawal kobity :p budowe ciala odziedziczylam po babci - goralce :|

anastazja jesli chodzi o porod to nie liczy sie szerokosc bioder a szerokosc kanalu rodnego :) waska dziewczyna moze miec szerszy kanal rodny niz dobrze zbudowana....wiec stety - niestety ale wyglad zewn nie ma nic do rzeczy :) wiec sie nie stresuj ;)

Anastazja ja tez moglabym tak wygladac:)ogolnie to gruba nie jestem tylko troche mi brzucha i boczkow przybylo ale mysle ze lekka dieta i cwiczenia i powinnam dac rade ja to bym chciala wazyc 52 ale to nie realne wiec narazie do 55 chce zejsc:)moj Tz mi pokazal cwiczenia na brzuch i boczki normalnie wszystko po nich boli ale to dobrze musze jedynie bardziej sie zmotywowac i bedzie git|:D ja to do polowy listopada musze schudnac na wesele kolezanki zeby w kiecke sie wcisnac;p

Elisse wychodz gdzies w weekend moze disco z kolezankami?zebys sama nie siedziala i nie myslala

Kinga zazdroszcze ze tak szybko chudniesz ale nie wiem czy szybko to tez dobrze bo wiesz ze musisz cwiczyc zeby skora Ci nie zostala

reklama
Do góry