reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
anastazja tak to ja nigdy nie bede wygladac :D pomijajac ze jestem szeroka w biodrach....to niestety moje dzieci zrobily swoje :p ale zycze powodzenia! napewno Ci sie uda :)

powiem Ci,że ja ma dość wąskie biodra i ramiona...ale nie wiem czy to dobrze, bo nie wiem jak urodzę dzidzię:p ale teraz sporo tłuszczyku mam:) więc na chuda nie wyglądam:) póki co:)

elisse a jak u Ciebie z samopoczuciem?
Samopoczucie jak na razie w miarę ok. Najgorsze są zawsze weekendy. Cały dzień siedzę sama w domu. Za to w ten piątek idę z koleżanką na imprezkę. Zaczęłam czytać książkę jak nie kochać za bardzo:tak: nie mam zamiaru ponownie trafić na ten sam typ faceta, a chyba mam do tego predyspozycje :szok:
koniec dni płodnych i nawet jak w weekend bym poszalała to nic z tego :(
Poszaleć możesz zawsze dla przyjemności ;-) a czy coś z tego wyszło przekonasz się za pół miesiąca :-D
anastazja ma duzy...ale gotowana marchew :)
Po prostu nie mogę. Rozbroiłyście mnie z tą marchewką. Wyobraziłam sobie taką marchewkę gotowana pokrojoną jak frytki... A ja lubię każdą marchewkę :-) wiadomo, jakiejś starej, pomarszczonej bym nie zjadła. Samo zdrowie :tak:

Anmastazzja powodzenia w osiągnięciu celu :-D Mam ładniejszy brzuszek od Simpsonowej, a się nie chwalę :happy::rofl2: Niestety nie potrafię przytyć :wściekła/y: więc pozostaje mi być taką, jaką jestem. Tak to jest, gdy ma się drobną budowę ciała :sorry:

Ostatnia edycja:
elisse dobrze ze masz drobna budowe ciala :) ja za to jestem kawal kobity :p budowe ciala odziedziczylam po babci - goralce :|

anastazja jesli chodzi o porod to nie liczy sie szerokosc bioder a szerokosc kanalu rodnego :) waska dziewczyna moze miec szerszy kanal rodny niz dobrze zbudowana....wiec stety - niestety ale wyglad zewn nie ma nic do rzeczy :) wiec sie nie stresuj ;)

Anastazja ja tez moglabym tak wygladac:)ogolnie to gruba nie jestem tylko troche mi brzucha i boczkow przybylo ale mysle ze lekka dieta i cwiczenia i powinnam dac rade ja to bym chciala wazyc 52 ale to nie realne wiec narazie do 55 chce zejsc:)moj Tz mi pokazal cwiczenia na brzuch i boczki normalnie wszystko po nich boli ale to dobrze musze jedynie bardziej sie zmotywowac i bedzie git|:D ja to do polowy listopada musze schudnac na wesele kolezanki zeby w kiecke sie wcisnac;p

Elisse wychodz gdzies w weekend moze disco z kolezankami?zebys sama nie siedziala i nie myslala

Kinga zazdroszcze ze tak szybko chudniesz ale nie wiem czy szybko to tez dobrze bo wiesz ze musisz cwiczyc zeby skora Ci nie zostala

reklama
Do góry