reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornelka a czym Cię TŻ wkurzył?:/ faceci są głupi....mój nadal na przetrzymaniu....:p czasem wydaje mi się,że jestem coraz silniejsza,żeby odejść całkowicie:) w końcu młoda dupa jestem...:p do tego atrakcyjna za 2 miesiące będę jeszcze bardziej:p:p:p

reklama
bo ostatnio pisze do niego a on nawet nie laska mi odpisac wiec napisalam ze moze by mi odpisal a on zaraz z geba o cos sie pluje cholera wie o co mu chodzi...ja tez mam jakas taka sile wewnetrzna i jak mnie jeszcze kur**to odejde bo ciagle to ja musze cos robic a on?durni sa faceci jak nie wiem co nic nie pisze ale wiem ze za 3-4godz napisze co nie zamierzasz sie oddzywac a ja z duma napisze nie|:D

Ogólnie nie chce mi się palić. Tylko czasami nachodzi taka ogromna ochota ... Po prostu ja sie boje, że przez to przytyje. Jem mniej niż wcześniej, ale ten strach mnie tak paraliżuje i chyba zresztą to sama sobie wkręcam to wszystko ... Może ja sobie wmawiam? Usprawiedliwiam, żeby zapalić? Ehh już sama nie wiem ...

Jutro ostatni dzień zasiłków więc też będzie kupa ludzi. A jesteśmy tylko we trzy - ja, E. i A. Dlatego SPECJALNIE dla moich przewspaniałych koleżaneczek biore sobie wolne :D A co! Niech sie same męczą ! :p A ja odpoczne ... Może dojde do siebie ... Pójde na zakupy :)

Cornelka a co sie dzieje między Wami ??
Maziulko odezwij sie, napisz co u Ciebie :) Patrycji też sie to tyczy :)
Lovely oczywiście, że bede trzymać kciuki! Zresztą i tak wiem, że zdasz :*
Niunia hehe uśmiałam sie przy Twoim poście ;D;D Potrafisz rozweselić latynoska dupko :p

Witajcie dziewczyny! Już wróciłam, wczoraj w nocy przylecieliśmy do Polski. Wyjazd oczywiście się udał, Kreta przepiękna. Niestety puki co nie mam zdjęć, ze ślubu też nie bo dopiero pod koniec września dostaniemy. Już niestety Was nie nadrobię, ale mam nadzieję, że od teraz będę na bierząco ;).

WITAM WSZYTSKIE NOWE DZIEWCZYNY :)

Witaj Matosiu :* Strasznie Nam Ciebie brakowało :)
Nie opuszczaj już Na na tak długo :)
Tak w ogóle to jak sie czujesz jako mężatka? ;] :):):)

Dziewczyny mam wolne ;D A te pindy po godzinach zostały :p Jutro będą miały milusio :p Same hehehe :p

Elisse wychodz gdzies w weekend moze disco z kolezankami?zebys sama nie siedziala i nie myslala
W weekend wychodzę. Ciężko znaleźć koleżanki. Albo mężatki z dziećmi, które siedzą tylko w domu, albo zajęte i cały czas spędzają z partnerami w domu :eek:
co do wagi to ja ie tak ciesze z eprzytylam przez ciaze ...Bo przed ciaza wazylam 47kilo przy wzroscie 167;/:no: i nie umialam nigdy zgrubnac- taka mam budowe
Fajnie masz z tym przytyciem. Ja mam 169 cm i ważę 48 kg. Przytyć po prostu nie idzie :szok: już łatwiej mi schudnąć, a tego nie chcę :confused2:
Matosia zdjęcia z wycieczki chętnie bym obejrzała ;-) ehhh Kreta... odwiedzę na pewno kiedyś :-)
Shira też mam jutro wolne, tylko zamiast się obijać, muszę się pakować :rofl2: już mam dosyć tej przeprowadzki. Teraz mamy malowanie w nowym mieszkaniu, a potem przenoszenie mebli i innych szpargałów :szok::eek::szok: może ktoś się zamieni???
Lovely i jak zdawanie? Zaliczone?

Ja po egzaminie wykończona jestem... jeszcze pojechałam z moim K.na zakupy w szpilkach eleganckich więc nogi mam jak balony :p
a egzamin sama nie wiem :/ mieszane odczucia mam... jutro ustny i wyniki tego dzisiejszego będą...
a nawet jak zdam to nie mam jeszcze z czego sie cieszyć, bo jeszcze kolejne 2egzaminy w przyszłym tygodniu :( ogólnie jest ciężko :(

Ja spadam się relaksować przed jutrem z moim mężczyzną ;)

Hej:)
Przepraszam,ze Was nie nadrobię ale nie mam głowy.Jak wiecie chodzę do pracy teraz.Podpisałam umowę o pracę:) więc do sierpnia 2010 bede mieć co miesiać 1000 zł na koncie.Muszę pracować do 7.10 a potem idę na l-4.Rodzice już wiedzą.Szczerze mysłalam ,ze bedzie gorzej.Ale jest super!!!Planujemy wesele.Najprawdopodobniej bedziemy mieszkać u mnie.Bedziemy musieli wyremontowac taką przybudówke beda tam jakieś 2 pokoje,mała kuchnia,i może lazienka.A jak nie to bedziemy korzystać z tej od mojej babci.Więc nie ma źle..:)
Ale to są narazie plany.Bo nie wiemy jak to będzie.Czy dziadek sie zgodzi ,zeby to zrobić.Bo trzyma tam gołębie.Bo dziadkowie dowiedzą się jutro.U mnie juz 11 tydzień,nie mogę w to uwierzyć czuję się świetnie!!!Boże ale jestem szczęsliwa.Rodzice juz mówią do siebie babciu i dziadku.W ogole to mam juz wiedziała wczesniej(przeczucia) a druga babcia podobno mi to wywrózyła hehe.Więc jest ciekawie.A słub bedzie w listopadzie!Dokladnie nie wiemy jeszcze kiedy ale najprawdopodobniej 14.Dobra lece jak bede miala kiedys czas to napisze!.Buzki!

reklama
Shirra eh nie wiem ale jakos sie tym nie przejmuje:) fajnie ze masz wolne ja niestety nie :(dopiero we wtorek wolne to troche odpoczne

Matosia witaj i oopowiadaj jak bylo czekam y na fotki:)

Elisse to kiedy ta przeprowadzka?

Mazia moglabys byc tu czesciej fajnie zce tak wszystko idealnie sie ulozylo zazdroszcze i ciesze sie:)

Do góry