reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Cornelka sorki :p wykąpałąm :p mam white terriera- moj mi kupilk od kad zaczol wyjezdzac na delegacje zeby mi nie bylo smutno jk to pwoiedzial... Ale te pieski to co 2 3 dni musze kapac bo moj to taki maly psotnik hehe

cannella hmmm jak on mowi ze w nim wszystko wygasa to ja chyba bym sie zapytala czy chcialby to zmienic? i jesli tak to dlaczego nie probuje nic robic w tym kierunku..tylko oddala sie i narzeka :| faceci to sa dziwni...najlepiej jakby wszystko samo przyszlo albo za nich zrobic...ale faktycznie...bez rozmowy i checi z obydwu stron nic nie bedzie.... "bo to tanga trzeba dwojga.... " glowka do gory! walcz!

niunia wozek wyglada fajnie :) ....dziewczyny mi jednak mowily ze 3 kolowce nie sa praktyczne...ale osobiscie nigdy takim nie jezdzilam wiec nie wiem :)

cornelka hmmm w sumie to nie wkurza mnie to :) nie tym razem....ojjjj czuje ze to dluzej potrwa naprawde....wrocil od razu jakims dziwnym tonem do mnie zaczal...wkurzylam sie normalnie....ojjj bedzie sie dzialo :p glupek..... chyba go tak wkurze na maksa, przynajmniej bede miala z tego satysfakcje :D

Rozmawialiśmy ... Powiedział, że wczoraj był zły i dlatego tak mówił . .. Ahh faceci ... Po co tak ranic? Po co mówic rzeczy, które wcale nie są prawdą? Porozmawialiśmy szczerze i sie nie poddamy :)

cannella no i super :)

ja nie zdazylam swojego wkurzyc bo zasnal :| a szkoda.... zastanawiam sie jednak czy byc zlosliwa czy nie? bo wstawil sobie pranie...zasnal...a zapewne chce sie jutro ubrac w te ciuchy....pytanie..powiesic czy nie? ale sie wkurzy jak tego nie zrobie :D
dzieci juz spia...bosheee zyc nie umierac :D jutro M. wyjezdza z dziecmi na wies, caly weekend sama :D

Niunia no teraz lepiej hehe myslalam ze znedzasz sie nad psem:p

Cannella faceci tak maja ze wtedy kiedy powinni nas wspierac to sobie wymyslaja ze uczucie wygaslo i sie odwracaja od nas wiesz co moze zrob cos ekstra tak aby on poczul ze ta milosc jest w nim tylko gdzies chwilowo zanikla nie wiem moze ladnie sie ubierz wymaluj zorganizuj jakis romantyczny wieczor czy jakis ekstra wspolny dzien wybierzcie sie gdzies do restauracji zrobcie cos ekstra cos czego jeszcze nie bylo to na nich dziala napewno nic sie nie wypalilo tylko moze ta cala sytuacja ze sie nie uklada go wykancza powiem Ci ze 2 lata temu gdy zmarla moja babcia zamiast przyjechac do mnie przytulic i byc to on mi w dzien pogrzebu powiedzial ze mnie juz nie kocha...siedzialam i plakalam powiedzialam ok do milosci Cie nie zmusze w takim razie nigdy wiecej sie nie zobaczymy i poszlam a on stal i wyobraz sobie ze mial lzy w oczach potem napisal ze nie myslal ze mowie powaznie ze on tego nie chcial ze nie wie dlaczego tak powiedzial ze przeciez mnie kocha taki maly wstrzas i wiele zmienil wiesz co ja juz tyle przeszlam ze..chyba juz nic mnie nie jest w stanie zaskoczyc chociaz za kazdym razem boli

Kinga a Ty sie nie boisz? ze np w tym czasie znajdzie sobie inna no bo skoro nie rozmwiacie to nic miedzy wami nie ma a wiesz jak to z facetami jest ja to bym sie troche bala :)

cornelka nie mysle w ogole o tym czy sobie znajdzie czy nie....on wie ze jak sobie znajdzie to wyleci z domu szybciej niz mysli i wiecej nie wroci (bynajmniej predko)....jesli dla niego to nie jest warte nic to droga wolna. Zreszta on tez moglby zaraz zaczac tak myslec czy ja sobie kogos nie znajde :) teraz zostaje sama na weekend :p
p.s. miedzy nami to dawno nic nie bylo :D

Oj Cornelka dziekuje Ci kochanie za rady :* Na pewno coś wymysle ... Mam na oku piękną spódnice

Ostatnia edycja:
reklama
odwazna babka z Ciebie co on takiego przeskrobal ze az tak dlugo milczysz moze warto porozmawiac i powiedziec co was boli?

Cannella napewno sie uda a spodnica ekstra i napewno niezle na niego zadziala ja zawsze tak robie jak sie klocimy i potem mamy pogadac to sie wystroje wymaluje ze odrazu mu przechodzi i mowi ze dlaczego zawsze to robie:p oni sa tak prosci podtym wzgelem

Ostatnia edycja:
Do góry