reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Piszecie i piszecie o tej lukozie a ja akurat sniadanie jem:-p az mi sie smak przypomnial:baffled: Ja wlsaiemialm najpier na czczo pobranie pozniej wypilam a pozniej ale mi sie wydaje ze po h kolejne pobranie przy ktorym mialam 3 wklucia bo mi trafic nie mogla:dry:
Anastazzja wyobrazam sobie jak Ci ciezko tera wytzrymac jak by mi takie cos odwalil to bym chyba ze zlosci go pobila:-p a tak na serio to masz racje niech sie stara a ty pozniej zdecydujesz
Kinga ja sie nawet wyspalam bo mnie Miki po 8 obudzil ale bawil sie sam wiec jeszcze pospalam z tym ze nauczyl sie nakrecac ma zawieszona takie sloneczko pozytywke i caly czas je naciagal no to juz myslalam ze szalu dostane:shocked2::baffled::sorry2:

reklama
@ sie strasznie rozkręciła, także bez rewelacji.
Z TŻ układa Nam sie co raz gorzej.. .
Byłam u lekarza-jak nie zejdzie to będzie trzeba usunąć.
Poza tym wczoraj wpłacałam opłate rekrutacyjną na poczcie i zamiast 150 zł, wpłaciłam 115 ... Jakaś nienormalna jestem!

A tak ogólnie to lipa jest :( Mam takiego doła, że szkoda gadać .. .

cannella moze to tylko jakis kryzys a pozniej sie wszystko ulozy? trzeba byc dobrej mysli.... a co ci lekarz powiedzial odnosnie usuniecia? ze jak to mialoby wygladac? brrrrrr

kolia tez by mnie szlag trafial..igor to mial tak kiedys z jezdzikiem...i co z tego ze sie bawil jak taki halas robil ze sie spac nie dalo ;)

Nie wiem czy to przejściowy kryzys bo ile taki kryzys może trwac?? 2 tygodnie? 3? do miesiąca?

Ostatnia edycja:
cannella a probowalas z nim porozmawiac? przedstawic jak to wyglada w twoim odczuciu, ze jest ci zle i jak on to widzi? i ze chcialabys cos zmienic zeby bylo tak jak dawniej i co on na to?
az mi ciarki przeszly jak przeczytalam na czym to polega brrrrr......

Cannella u nas kryzys trwal kolo roku jak nie dluzej i czasem bylo fatalnie tak jak sama piszesz nie mial ochoty spedzac ze mna czasu byl obojetny ja w sumie tez ale w koncu przywszla chwila ze oboje nie wytrzymalismy i wygarnelismy sobie wszystko padlo pare przykrych slow ale oboje dowiedzielismy sie co zle robimy i teraz staramy sie to naprawiac i powiem Ci ze od miesiaca nie bylo ani jednej klotni (nie zapeszac) co u nas jest naprawde dziwne bo czesto sie klocimy powiedzial mi ze za duzo czasu spedzamy w domu wiec teraz ciagle gdzies wychodzimy aby urozmaicic zwiazek i w ogole wiele bylo rzeczy ktore sie nam w sobie nie podobaly obgadalismy to i staramy sie naprawic wszystko narazie idzie nam to dobrze zobaczymy co bedzie dalej..wiem jak sie teraz czujesz ale musicie porozmawiac koniecznie tak szczerze bo innego wyjscia nie ma my za dlugo z tym czekalismy wolalam nie gadac bo z nim sie nie da i tak trwalo to tyle czasu ale tak naprawde to szkoda czasu na pierdoly wiec jak masz okazje pogadaj z nim dzis nawet sie rozplacz jesli bedzie Ci to potrzebne wyjsanijcie wszystko i zobaczysz ze bedzie lepiej
a kiedy bedziesz wiedziala czy samo zniknie?

Anastazja dasz rade wiem ze to trudne ale twarda babka z Ciebie napewno jest Ci latwiej jak wiesz ze sie stara dlatego 3maj go w takim stanie ile sie da niech nie przegina bo tak nie mozna..

Anijka z wozkami to radze aby przednie i tylnie kola byly tak samo rozstawione bo juz po schodach z tymi rolkami na wozki nie wjedziesz bo przod za wazki i juz bedzie problem a takie male sa teraz modne ale mi one przypominaja wozki dla lalek takie malutkie sa hehe:p

Kinga hehe moze i za ten list sie obrazil kiedy zamierzacie normalnie rozmawiac?nie wkurza Cie ta cisza?

Ufff dziewczynki albo jestem jakaś dziwna albo nie wiem, ale mi smakowała na glukoza :-p:-D:-D:-D Poważnie.. tzn nie było to dla mnie jakimś ochydztwem, nastawiłam się na 100 razy coś gorszego :) Tylko chwilę po wypiciu miałam chyba zgagę bo mnie piekło w gardle :-D
Kinga ja tak samo poszłam spać o 1 i obudziłam się trochę po 6 :baffled: Ale narazie jestem pobudzona tą glukozą i spać mi się nie chce :-p
Cannella mam nadzieję, że to kryzys i że już niedługo się wszystko poprawi.. Ty też musisz w to wierzyć! Długo jesteście ze sobą, kochacie się i nie może to tak zaniknąć ;-) Dlatego powalcz troszkę no i tak jak mówią dziewczynki - porozmawiaj na spokojnie :blink:
Ostatnio byłam w szoku bo siostra mojej koleżanki zerwała ze swoim chłopakiem z którym była 6 lat.. a tak pięknie razem wyglądali i myślałoby się, że będą już zawsze razem a tu taki klops :baffled:
Cornellka noo w zasadzie masz rację ale te nie widziałam wózka z normalnymi kółkami takiego jakby mi odpowiadał.. bo ten co podałam wydaje się taki zgrabny i mały, a jak oglądałam ze zwykłymi kołami to są takie "krowy" wielkie :-( A jak już zgrabne- to strasznie drooogie :-(

Anijka moze uzywany?w komisach sa jak nowe a o wiele tansze

Niunia psa wykopalas?hehe nie ladnie nie ladnie co Ci zrobil?

ja lece do pracy chociaz mi sie nie chce:(

reklama
Do góry