reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

A ja głupol cały czas sie zastanawiam kiedy dostane @ ... Czy może nie dostane ... Kurde :(
Nie mam żadnych bóg wie jakich objawów. Bolą mnie jedynie piersi - ale przecież piersi bolą też przed okresem. Z sutkami git, a cały czas sie słyszy, że to właśnie sutki bolą ... Dlaczego to wszystko jest takie trudne?

reklama
Cannellko zazwyczaj tak jest, że jak czegoś bardzo pragniemy to to robi nam na złość i pojawia się później.. Nie martw się Głuptasie ;-)

cannella anijka ma racje :) przestan sie na tym skupiac to samo przyjdzie :)

anijka w ogole nie czuc :) zreszta prawidlowo zalozona nie powinno sie w ogole czuc. ja mialam zwykla miedziana po pierwszym (sama wkladka kosztuje jakies 80-90zl - zalozenie jej ze 200-300) teraz chyba zdecyduje sie na mirene....to faktycznie koszt bo ok 700zl kosztuje (moja lekarka powiedziala ze zalozy mi ja za darmo :D ) ale jak przeliczalam to i tak sie bardzooo oplaca bo miesiecznie wychodzi nie cale 12zl :) a spokoj na lata.... :)
tez sobie nie wyobrazam wkladac i wyciagac co 3 tyg czegos hehe :) a na tabletki sie nei zdecyduje bo nie mam glowy do systematycznego brania lekow :p zastrzyk w ogole odpada bo wiecej szkody niz pozytku wyrzadza...ginka mi stanowczo odradzala.... wiec w moim przypadku to albo mirena albo plastry :) ale pewnie mirena..... :)

Witam! troche sie wtrace tak was podczytuje a temat ktory terz walkujecie mnie interesuje;-) ja biore tabletki i juz mam dosc pamietania o nich wkurza mie to troche zastanawialam sie zeby zmienic na plastry ta mire jest kuszaca ale narazie za droga dla mnie a gdzie ja sie kupuje w ogole?

Ale tak to właśnie jest jak @ nie przychodzi. Nie chce o tym myśleć ale nim sie obejrze już w głowie mam jedną i tą samą myśl :p
Boje sie tylko, że coś mi sie popiepszyło z cyklem. W tamtym miesiącu @ spóźniła mi sie o 10 dni. Cykl był bezowulacyjny :( Mam teraz stracha!

kolia w aptece na recepte - tak jak wszystkie anty.

cannella doczekasz sie doczekasz :) no dziwnie troche z tymi twoimi cyklami...hmmm a bylas u gina z tym? moze jakies leki na wyregulowanie?

Kinga faktycznie przeliczając na miesiące to bardzo się opłaca.. pewnie w przyszłości spróbuję :) No nie wiem, po porodzie porozmawiam z moją gin. i zobaczymy co mi doradzi.. Ale raczej obstawiam narazie tabletki albo plastry.. Jeśli zdecyduję się na tabletki no to niestety będę musiała się pilnować, no ale nic nie poradzę:blink:
Pożyjemy, zobaczymy :-D
Cannellko nie martw się na zapas! Bądź pod opieką lekarza a wszystko będzie dobrze ;-)

reklama
Do góry