reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella wyrozumiale ale do czasu hehehe ;)

ja to licze szybciutko na zdjecia ze slubu :D ale fajnieeeee :) pozazdroscic :) ale ten caly stres - czy wszystko sie uda - jest koszmarny :/

no a ja sie 4ty dzien nie odzywam do swojego - tzn tylko tyle ile musze, a tak to nic! caly wieczor w milczeniu he he he....ciekawe ile jeszcze wytrzymam ;P ale zawzielam sie...dopoki on nie wyjdzie z inicjatywa nie odezwe sie! dobrze ze mam dzieci to mam z kim pogadac hehehhe :D

reklama
Ojoj a dlaczego sie do Niego nie odzywasz?? Coś się stało? Poważnego? Bo chyba ja o niczym nie wiem i sama nie wiem dlaczego ... :( 4 tygodnie ... Jak to robisz? Ja bym nie dała rady! :)

hej laseczki moje piękne:**

Anijka witaj serdecznie:) Gratuluję Wam maleństwa:* Opowiadaj wszystko ze szczegółami tak jak Cannella powiedziała:D Ile Twój mężczyzna ma lat? Jeśli masz problem to napisz od razu szybciej postaramy się pomóc:) A wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka??>

Matosia oczywiście, że Ci wybaczamy:) ja wiem sama po sobie, że teraz mam mniej czasu na wszystko a ja mam jeszcze miesiąc równy do ślubu a co dopiero Ty:) kochana pamiętaj, że myślami będę również z Tobą bo dokładnie o tej samej godzinie będę na weselu koleżanki hehe i w czasie przysięgi będę myślała o Was dwóch:D później jak ona będzie rzucała welonem to również pomyślę o Tobie:D:D

Kinga ale to chyba przez pogodę te bóle głowy bo ja tak samo na nie ciierpie:( tak mnie łeb boli, że to jest masakra ale dzisiaj jest już lepiej na szczęście:)

Cannella, Cornellka mogę się do Was znowu dołączyć bo też chcemy z R dzidziusia i będziemy się znowu starać:) a jak teraz przyjdzie @ to napewno w przyszłym miesiącu może któraś z Was pochwali się już fasolinką:D:*

Anastazja odezwij się co u Ciebie bo się martwimy

A ja Wam powiem, że mój R skręcił sobie kostkę na meczu i ma w gipsie:/:/ a w tą sobotę idziemy na wesele:/ on powiedział, że sciągnie szynę i że będzie już ok ale ja i tak wiem, że będzie go bolała noga:( kurde a tak się cieszyliśmy na to wesele koleżanki! zawsze coś musi wypaść.

Patrycja nie wiem :( Ostatnio na usg byłam pełna nadziei, że się dowiem, ale łobuziak odwrócił się plecami i miał nas gdzieś :-( Choć gin. powiedziała, że raczej dziewczynka bo raczej by już było widać jajeczka (nie wiem jakim cudem na plecach, ale nic) :-D Tak więc na razie się przyjęło, że to dziewczyneczka ;-)
Na pewno się doczekacie! Jesteście jeszcze młode więc macie dużo czasu żeby się starać, starać i starać.. :tak:Ja tam mogę się założyć, że do pół roku wszystkie 3 będziecie w stanie błogosławionym :-D

Anijka no to póki co do gratuluje dziewczynki:D nie ważna płeć ważne by było zdrowe przede wszystkim:)
Ja byłam w ciąży ale 1,5 miesiąca temu niestety poroniłam:( teraz czekamy jeszcze miesiąc by znowu móc się starać:) mamy nadzieję, że uda się za pierwszym razem:)

Hej dziewczyny

niestety@przyszedl wiedzialam ze tak bedzie :(nawet nie wiecie jak mi smutno sie zrobilo i moj Tz to widzial i mowil zebym sie nie martwila mimo iz sie nie staralismy ale no wiedzial ze mi zalezy narazie daje sobie spokoj teraz biore sie za odchudzanie i tym sie bede zajmowac bo mi ciagle w glowie to dziecko siedzi:|

Canella 3mam kciuki moze Tobie sie udalo
Matosia wybaczymy wybaczymy jak nam od razu fotki tutaj wrzucisz:p
Anijka witaj gratuluje malenstwa i super rodzicow macie niech malenstwo zdrowo rosnie a z problemami Ci pomozemy wiec wal smialo:)
Anastazja odezwij sie w koncu:)

nie wiem czy wszystkim odpisalam ale ja na biegu zeby mi tutaj moj nie wpadl bo jak zobaczy to ojjj..:)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja też już jestem :) Fajnie hehhe, że i prezerwatywa i potem tabletka PO a dzidzia jest he he a jaka była Twoja pierwsza reakcja jak gin potwierdził ciąże? :)

Cornelka szkoda, że @ przyszła :( a spóźniała Ci sie? Ile? EE tam ja wiem, że ta wstręciucha przyjdzie :p

Do góry