reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella wyrozumiale ale do czasu hehehe ;)

ja to licze szybciutko na zdjecia ze slubu :D ale fajnieeeee :) pozazdroscic :) ale ten caly stres - czy wszystko sie uda - jest koszmarny :/

no a ja sie 4ty dzien nie odzywam do swojego - tzn tylko tyle ile musze, a tak to nic! caly wieczor w milczeniu he he he....ciekawe ile jeszcze wytrzymam ;P ale zawzielam sie...dopoki on nie wyjdzie z inicjatywa nie odezwe sie! dobrze ze mam dzieci to mam z kim pogadac hehehhe :D

reklama
Ojoj a dlaczego sie do Niego nie odzywasz?? Coś się stało? Poważnego? Bo chyba ja o niczym nie wiem i sama nie wiem dlaczego ... :( 4 tygodnie ... Jak to robisz? Ja bym nie dała rady! :)

hej laseczki moje piękne:**

Anijka witaj serdecznie:) Gratuluję Wam maleństwa:* Opowiadaj wszystko ze szczegółami tak jak Cannella powiedziała:D Ile Twój mężczyzna ma lat? Jeśli masz problem to napisz od razu szybciej postaramy się pomóc:) A wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka??>

Matosia oczywiście, że Ci wybaczamy:) ja wiem sama po sobie, że teraz mam mniej czasu na wszystko a ja mam jeszcze miesiąc równy do ślubu a co dopiero Ty:) kochana pamiętaj, że myślami będę również z Tobą bo dokładnie o tej samej godzinie będę na weselu koleżanki hehe i w czasie przysięgi będę myślała o Was dwóch:D później jak ona będzie rzucała welonem to również pomyślę o Tobie:D:D

Kinga ale to chyba przez pogodę te bóle głowy bo ja tak samo na nie ciierpie:( tak mnie łeb boli, że to jest masakra ale dzisiaj jest już lepiej na szczęście:)

Cannella, Cornellka mogę się do Was znowu dołączyć bo też chcemy z R dzidziusia i będziemy się znowu starać:) a jak teraz przyjdzie @ to napewno w przyszłym miesiącu może któraś z Was pochwali się już fasolinką:D:*

Anastazja odezwij się co u Ciebie bo się martwimy

A ja Wam powiem, że mój R skręcił sobie kostkę na meczu i ma w gipsie:/:/ a w tą sobotę idziemy na wesele:/ on powiedział, że sciągnie szynę i że będzie już ok ale ja i tak wiem, że będzie go bolała noga:( kurde a tak się cieszyliśmy na to wesele koleżanki! zawsze coś musi wypaść.

Patrycja nie wiem :( Ostatnio na usg byłam pełna nadziei, że się dowiem, ale łobuziak odwrócił się plecami i miał nas gdzieś :-( Choć gin. powiedziała, że raczej dziewczynka bo raczej by już było widać jajeczka (nie wiem jakim cudem na plecach, ale nic) :-D Tak więc na razie się przyjęło, że to dziewczyneczka ;-)
Na pewno się doczekacie! Jesteście jeszcze młode więc macie dużo czasu żeby się starać, starać i starać.. :tak:Ja tam mogę się założyć, że do pół roku wszystkie 3 będziecie w stanie błogosławionym :-D

Anijka no to póki co do gratuluje dziewczynki:D nie ważna płeć ważne by było zdrowe przede wszystkim:)
Ja byłam w ciąży ale 1,5 miesiąca temu niestety poroniłam:( teraz czekamy jeszcze miesiąc by znowu móc się starać:) mamy nadzieję, że uda się za pierwszym razem:)

Hej dziewczyny

niestety@przyszedl wiedzialam ze tak bedzie :(nawet nie wiecie jak mi smutno sie zrobilo i moj Tz to widzial i mowil zebym sie nie martwila mimo iz sie nie staralismy ale no wiedzial ze mi zalezy narazie daje sobie spokoj teraz biore sie za odchudzanie i tym sie bede zajmowac bo mi ciagle w glowie to dziecko siedzi:|

Canella 3mam kciuki moze Tobie sie udalo
Matosia wybaczymy wybaczymy jak nam od razu fotki tutaj wrzucisz:p
Anijka witaj gratuluje malenstwa i super rodzicow macie niech malenstwo zdrowo rosnie a z problemami Ci pomozemy wiec wal smialo:)
Anastazja odezwij sie w koncu:)

nie wiem czy wszystkim odpisalam ale ja na biegu zeby mi tutaj moj nie wpadl bo jak zobaczy to ojjj..:)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja też już jestem :) Fajnie hehhe, że i prezerwatywa i potem tabletka PO a dzidzia jest he he a jaka była Twoja pierwsza reakcja jak gin potwierdził ciąże? :)

Cornelka szkoda, że @ przyszła :( a spóźniała Ci sie? Ile? EE tam ja wiem, że ta wstręciucha przyjdzie :p

Do góry