reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella '4ty dzien' = czwarty dzien :D nie tydzien....ale jak tak dalej pojdzie to bedzie i tydzien. Ja to gadula jestem i coraz ciezej mi idzie ale bede twarda hehe :) pisalam ostatnio ze w sobote byli znajomi...panowie sobie popili a moj M. powiedzial pare zdan za duzo...ojjjj....za duzo. Strasznie mi sie przykro zrobilo i tym razem nie popuszcze mu, co to to nie. Zeby wiedzial co przeskrobal napisalam w niedziele list, zostawilam na stole i poszlam do mamy po igora bo wtedy u niej nocowal..wrocilam popoludniu...widzialam ze przeczytal go ale sie slowem nie odezwal...i tak jest do tej pory i bedzie jeszcze dlugo jesli nic z tym nie zrobi. Ja nie mam zamiaru.

Anijka bedzie dobrze :) a chlopak jak to przyjal? w takim wieku to malo ktory wierzy hehehe ;) to mialas taki sam przypadek jak nasza matosia :)

cornelka a jak miedzy Wami sie uklada?

anastazja daj chociaz znac ze zyjesz.... :(

reklama
No ale tabletka po była w marcu a Maluszek został poczęty w lutym więc i tak by nic nie dała.. ;-) Moja reakcja? Byłam już nastawiona i spodziewałam się tego.. Jak wyszliśmy z przychodni i poszliśmy do parku na ławce sobie usiąść to się poryczałam, ale P. mnie przytulił i powiedział, że będzie dobrze i mam nie płakać :blink:
Cornellka dziękuję, na pewno będę się wam żalić, że będziecie mnie miały dość :-D Póki co narazie się relaksuje i staram się nie myśleć o jakichkolwiek problemach i jest dobrze :)

Kinga- chłopak przyjął dobrze, też był przygotowany na taką wiadomość, bo rozmawiam z nim i mówiłam mu, że raczej jestem. :) Ale masz rację, mało który jest teraz na tyle odpowiedzialny żeby temu sprostać..

Ostatnia edycja:
a ja wczoraj sie dowiedzialam ze moja kolezanka z pracy jest w ciazy i wiecie co wam powiem ze to 3 dziecko z tabletek i coraz czesciej slysze o dzieciach z tabletek kurde a ja sie niezabezpieczam nie uwazam i dziecka nie mam cholera jasna no:(

Kinga a dobrze teraz jest inaczej chyba zrozumial swoja glupote bo widze ze jest taki dla mnie kochany i jak mowie nie to znaczy nie i jak czegos mu nie pozwalam to rozumie narazie..
no i nie gadaj z nim niech wie ze zle zrobil bo faceci to tacy plytcy sa i pierdziela co im slina na jezyk przyniesie

Anijka oj nie boj sie napewno nas nie odstraszysz my tu naprawde o wszystkim gadamy

Boziu dlaczego ja przeczytałam 4 tydzień?! hehe sorry :D musiałam szybko i nie uważnie czytać :)
Ale wiesz, skoro przeskrobał to nauczka musi byc, tym bardziej, że Cie zranił ... Głowa do góry :*
Może teraz o tym wszystkim myśli ... ?

Anastazzja pojechała przecież na działke ... :) Napisała, że nie wiem ile tam będzie, ale najdłużej do piątku, także musimy uzbroić sie w cierpliwość ... Ja też bym chciała już wiedzieć co u Niej, jak sie czuje :(

No Anijka Twój TŻ jest odpowiedzialny :) Pozazdrościć, bo chłopak ma 19 lat i nie uciekł od Ciebie i Maleństwa :) A teraz często sie takie coś zdarza ;/
Imiona już wybrane? ;)

Cornellka co Ty mówisz.. a podobno tabletki mają taką dużą skuteczność :baffled: Ja nie wiem jak ja się zabezpieczę po ciąży, bo co jak co, ale z drugą dzidzią to już by nie było tak kolorowo :szok:

no i nie gadaj z nim niech wie ze zle zrobil bo faceci to tacy plytcy sa i pierdziela co im slina na jezyk przyniesie
Racja :tak:

No Cannella zgadzam się z Tobą.. Z imieniem mam problem.. Dla chłopca napewno będzie Oskarek :) Tyle, że jak się okazuje to 'raczej' dziewczynka i nie mam pojęcia.. Bo jakie imię mi się podoba to mojemu nie :baffled:

cannella nie wiem czy o tym mysli...zastanawia mnie tylko to czy w ogole nadejdzie taki moment ze bedzie chcial porozmawiac? czy przejdzie nad tym do porzadku dziennego i stwierdzi ze 'wymyslam' ? ja w kazdym badz razie nie odpuszcze....nie tym razem.

anijka fajnie fajnie :) nie ma 100% antykoncepcji..i zawsze znajda sie takie na ktore nei dziala...a 3cie dziecko z tabletek to moim zdaniem wynika z nie brania ich co do minuty jak sie powinno a pozniej klops heh :) ja osobiscie polecam wkladki wewnatrzmaciczne....a jeszcze dziewczyny bardzo sobie chwala nuva-ring.... :)

Ja nigdy nie brałam tabletek co do minuty. Bo nie o to w tym chodzi. Trzeba po postu brać codziennie, nie zapominać. A jak laski zapomną w pierwszym czy tak którym tygodniu to nic dziwnego, że trzecie dziecko w drodze ;/

cannella to zalezy od tabletek...sa takie ktore trzba brac co do minuty :) i max poslizg to chyba 2 godziny ale nie wiecej bo skutecznosc spada..... :)

reklama
Maja śliczne imię :) Też mi się bardzo podoba ;-)
No w sumie raczej macie racje, że to bierze się z nieodpowiedzialności brania.. a raczej nie brania :tak: Ja raczej myślę o tabletkach, czytałam o tym pierścieniu ale jakoś nie wyobrażam sobie go wyjmować po 21 dniach :szok: A co do wkładek, to fajne fajne, ale jak dla mnie narazie za drogie, pewnie w przyszłości skorzystam.. a mam takie pytanie Kinga.. Nie czuć w ogóle tej wkładki? :blink:

Do góry