No ze szkołą jest niefajnie.. chodziłam do prawie najlepszego liceum w mojej dzielnicy.. Kontynuować tam nie będę, nie na moje nerwy, poza tym i tak bym miała teraz ten semestr zawalony i raczej bym nie zdała.. Planuję iść za rok do liceum wieczorowego lub zaocznego, zostały mi 2 latka. Mama była u wróżki i wszystko jej powiedziała całą prawdę, najpierw o jej życiu w przeszłości a potem po kolei co się będzie działo i wszystko się sprawdza. I właśnie jej powiedziała, że skończę szkołę i nawet będę mieć po tej przerwie więcej zapału do nauki
Ale właśnie jak już jesteśmy przy tym temacie to nie wiecie nic na temat takiego wypisu ze szkoły? Bo moja mama była w poniedziałek mnie wypisać, złożyła podanie, bo trzeba było podać powód- napisała, że z powodu wyjazdu stałego do Anglii, a oni jej powiedzieli, że trzeba jechać do zgłosić gdzieś tam jeszcze, bo mogę płacić jakąś karę, kolegium, że się nie uczę a jestem niepełnoletnia, nie mam pojęcia bo nie znam się..
Ale właśnie jak już jesteśmy przy tym temacie to nie wiecie nic na temat takiego wypisu ze szkoły? Bo moja mama była w poniedziałek mnie wypisać, złożyła podanie, bo trzeba było podać powód- napisała, że z powodu wyjazdu stałego do Anglii, a oni jej powiedzieli, że trzeba jechać do zgłosić gdzieś tam jeszcze, bo mogę płacić jakąś karę, kolegium, że się nie uczę a jestem niepełnoletnia, nie mam pojęcia bo nie znam się..