reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

No ze szkołą jest niefajnie.. chodziłam do prawie najlepszego liceum w mojej dzielnicy.. Kontynuować tam nie będę, nie na moje nerwy, poza tym i tak bym miała teraz ten semestr zawalony i raczej bym nie zdała.. Planuję iść za rok do liceum wieczorowego lub zaocznego, zostały mi 2 latka. Mama była u wróżki i wszystko jej powiedziała :szok: całą prawdę, najpierw o jej życiu w przeszłości a potem po kolei co się będzie działo i wszystko się sprawdza. I właśnie jej powiedziała, że skończę szkołę i nawet będę mieć po tej przerwie więcej zapału do nauki :-D
Ale właśnie jak już jesteśmy przy tym temacie to nie wiecie nic na temat takiego wypisu ze szkoły? Bo moja mama była w poniedziałek mnie wypisać, złożyła podanie, bo trzeba było podać powód- napisała, że z powodu wyjazdu stałego do Anglii, a oni jej powiedzieli, że trzeba jechać do zgłosić gdzieś tam jeszcze, bo mogę płacić jakąś karę, kolegium, że się nie uczę a jestem niepełnoletnia, nie mam pojęcia bo nie znam się.. :baffled:

reklama
canellka ja tez jestem przypadkiem z tabletek:):) hehe
anijka no wlasnie a co ze szkola twoja? ja juz na szczesxie ostatni rok ale i tak mam szkole tylko w poniedizalki i wtorki:) LO dla doroslych
ja po ciazy bede zabezpieczac krazkami takimi kurcze zqapomjialm jak to sie nazywalo taka jak by prezerwatywa do srdoka dla kobiety i co meisiac ja sie wyciaga potem okres i zas sie wklada nowa oczywiscie i dziala od momentu zalozenia weic fajna sprawa a tabletk juz nei chce...
przez 2 lata bralam Diana 37 przed wyjazdem do Hiszpani( tam bylam z moim M oboje pracowalismy ) poszlam dio gina zeby wykupic wiecej paczek ale przepisal mi inne bo pwonnam zmienic no i miedzy ta zmiana byla roznica hormonow do tego zmiana klimatu(uwierzcie ze robi swoje) i stalo sie:) jak sie dowiedzielismy to odrazu wrocilismy do kraju bo cchemy tutaj chowac dzidzie:) a plastry to wydaje mi sie ze sa do du..ki :p
bo brudza skore wogol i jezeli odklei sie chodz troche to sa uwalniane ormony i nie dziala 100%

anija dziwne bo ja tydzien przed moja 18 wypisalm sie z szkoly technikumo barzdo dobrymkierunku - technik architektury krajobrazu , i nie bylo problemow, iposzlam sie zapisac do tego LO

Niunia ale tydzień przed 18 to nie pół roku :-( Myślę, że wtedy też bym nie miała problemów.. Do tego LO zaocznego u mnie przyjmują od 18 (dla dorosłych - sama nazwa mówi) ale wiadomo że tydzień czy 2 to dla nich nie robi różnicy..
Termin mam na 30 listopada ;-)

No co ty mi tu opowiadasz:p chyba ze u ciebei tak jest ale moja koelzanka wiec 17 lat sama zapsiala sie do Lo dla doroslych za to im placisz kochana wiec oni czekaja z otwartymi rekami zeby cie przyjac... zreszzta 2 koelxznak zapisala sie tam nawet w 2 polrocvzu i nawet 1 nie musiala zlaiczac bo wiadomo kasa robi swoje ...mamy fajnego prezesa wiec moze dlatego ale chyba cos w tym est skoro takie ulgi mamy jak wozi sie najnowszym mercedesem ...zapisac sie mozesz do lo dla doroslych jak niejestes pelnoletnia tylko za zgoda rodzica i bez problemu :)

Dziewczyny normalnie jak siedzę na BB cały czas to nikt nic nie pisze a jak tylko pojadę na chwilkę na miasto to już nadrobić Was ciężko:p:p ale rewelacja:D:D

Cannella dziękuję, że wierzysz w nasze powodzenie za pierwszym razem:):** zobaczymy jak to będzie:)
Ja wierzę w Was a Wy w nas hehe:)

Dziewczyny czekające na maluszki ze szkoła bywają problemy ale jak się dowiadują o stanie blogosławionym to raczej idą na rękę także może nie będzie probelemów

Niee u mnie naprawdę tak jest, bo mój P. chodzi do takiego właśnie i się dowiadywał.. Nie ma szans żeby teraz mnie przyjęli.. Musisz mieć 18 i koniec i kropka. :baffled: I nie wiem już co robić, nie chcę płacić żadnej kary czy coś :baffled:

A nie możesz po prostu chodzic ale tak na prawde nie chodzic? Tzn, żebyś nie wypisywała sie ze szkoły tylko "normalnie chodziła" czyli nie chodziła? Kurde tak dziewczyny robiły u mnie w szkole ... Czekały do 18 rocznikowo i zaraz dla LO dla dorosłych ...

reklama
Do góry