reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Dziewczyny no co wy ja mam dwójke w odstępie 11 mc i dałam rady ,były chwile zwątpienia ale jak Bartek skończył 3 mc to był git a dodam ze niemieliśmy łatwego startu bo Oliwka urodziła się 2 mc wcześniej A Bartem 1 mc wczęsnije i sporo się wyjeżdziliśmy po lekarzach ,a teraz myśle że jest najlepszy czas na 3 a zawsze marzyliśmy o 3 dzieciaczków ,niektóryn się to wydaje chore bo mam 23 lata ale ja czuje że to jest czas potem oge się ja realizowac ,pracować i działać teraz i tak siedze w domu ,więc nie ma na co czekać.

reklama
Oliwka wielkie gratulacje dla Ciebie :) 23 lata, dwoje dzieci a teraz staranie się o 3 :)) No nic zyczę wytrwałości i owocnych starań :D :*:*:*

Paluska ... Nie pamiętam Cię za bardzo, ale coś mi świta :p

Oliwka jasne jak chcecie to nie ma co sie ogladac na innych!!! moja mama 1 dziecko urodzila w wieku 20 lat,potem mnie w wieku 22 lat i moją siostre w wieku 24 lat wiec podobnie jak u Ciebie.Teraz mam bynajmniej mlodą szaloną mamuske,ktorej nikt nie wierzy ,ze bedzie babcią.:-)jak bedzie z wozkiem latac to za pewne beda sie jej pytac czy to jej/

Oliwka przy dwójce dzieci też na pewno masz co robić :-) skoro czujesz się na siłach, to nie ma co oglądać się na innych. Powodzenia w staraniu się o maleństwo :-)

Shira... byłam tu byłam... no i po jakimś czasie sie zmyłam... bo nie miałam netu...:( ale powróciłam i jestem znów z Wami:))) może sobie mnie przypomniesz:))) buuzia:*

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!:-)

Czytałam wasze wpisy wcześniejsze i powiem wam ze super się czyta o waszych Maluszkach Kochanych :)

Ja w lutym będę miała 18-naste urodziny i już od roku tak myślę o bobasku,ale teraz bardziej.Mam kochanego chłopaka.. jesteśmy ze sobą 2 lata a znamy się 5 lat. Kochamy się bardzo mocno i już rozmawialiśmy o dziecku :tak: Został nam jeszcze rok szkoły więc planujemy za 2 lata.

A tak na dalsze plany chcę mieć 3 lub więcej dzieciaczków.;-) Pozdrawiam !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też bym bardzo chciała mieć trójke maluchów:) zawsze to weselej w domu, napewno łatwo nie jest ale to ile dają szczęścia dzieciaczki jest warte każdego poświęcenia:))) pozdrawiam Was bardzo serdecznie w ten mroźny wieczor:))) buuzia!:*

Kiedyś też marzyła mi się trójka dzieci ale na chwilę obecną jeśli nie wygram w totka to skończymy na tym jednym.Zdaję sobie sprawę z tego,że dzieci to duży wydatek.Same ubranka,które ciągle się wymienia bo dziecko rośnie a potem wszystko co do szkoły potrzebne...eh..:sorry2:

reklama
Ja mam dwie siostry, czyli jest nas trójka. Teraz z perspektywy czasu wolałabym mieć 2 albo 4 dzieci. Jedno zawsze znajdzie się na uboczu, a tak zawsze jest para ;-) Dzieci to niestety duży wydatek, jak ma się więcej dzieci, zazwyczaj ubranka i inne rzeczy przechodzą potem na młodsze. :tak: Jak dzieci zachowują, to dopiero jest wydatek :baffled::sorry2:

Do góry