reklama
K
kobietka22
Gość
Ja jestem własnie mam niby 9dc ale jakieś jaja się dzieją jajnik mnie pobolewa jak na owulacje piersi już też nabrzmiewają i mam tempke 37.1 to dziwne w 9 dniu cyklu raczej niespotykane jeśli to jest owulacja to to chyba czyste przeznaczenie.
Miała może któraś z was takie fazy?
Miała może któraś z was takie fazy?
K
kobietka22
Gość
Bansikxd no to widze, że nie jestem sama my z M raczej nie uważamy do 8dc więc jeśli to owulka to może będzie fasolka troche wcześniej wcale bym się nie zmartwiła, a miesiączke miałaś normalnie wtedy jak w poprzednich cyklach?
Monisiu oj przepraszam przegapiłam posta no właśnie pisz szybko co się stało
kobietka ja mialam to samo
monisiu co sie stalo, pisz szybciutko!!
Ja tez chce wasze dane do nk podacie??
Logowanie do nasza-klasa.pl
Hej to link do mojej stronki na nasza klase jak chcesz to wyślij zaproszonko pozdrawiam
monika18815
Fanka BB :)
a nic takiego sie nie stało takie malutkie nieporozumienieBansikxd no to widze, że nie jestem sama my z M raczej nie uważamy do 8dc więc jeśli to owulka to może będzie fasolka troche wcześniej wcale bym się nie zmartwiła, a miesiączke miałaś normalnie wtedy jak w poprzednich cyklach?
reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Przepraszam że udzielę sie na tym wątku, ale macie tu kłamczuchę ktora była i na innych watkach, ale tam ją rozgryzłysmy że notorycznie zmysla, ale widze ze nadal ta osoba tworzy sobie "nowy wyimaginowany" świat.
Podziel się: