reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Ja jestem własnie mam niby 9dc ale jakieś jaja się dzieją jajnik mnie pobolewa jak na owulacje piersi już też nabrzmiewają i mam tempke 37.1 to dziwne w 9 dniu cyklu raczej niespotykane jeśli to jest owulacja to to chyba czyste przeznaczenie:szok:.
Miała może któraś z was takie fazy?

Bansikxd no to widze, że nie jestem sama my z M raczej nie uważamy do 8dc więc jeśli to owulka to może będzie fasolka troche wcześniej wcale bym się nie zmartwiła:tak:, a miesiączke miałaś normalnie wtedy jak w poprzednich cyklach?
Monisiu oj przepraszam przegapiłam posta no właśnie pisz szybko co się stało

pozapraszalam, czekam na akceptacje

kobietka myslalam ze dc to -dzien ciazy :D:D:D:D:D a tu o cylk chodzi haha pomylka :D

Ostatnia edycja:
Bansikxd no to widze, że nie jestem sama my z M raczej nie uważamy do 8dc więc jeśli to owulka to może będzie fasolka troche wcześniej wcale bym się nie zmartwiła:tak:, a miesiączke miałaś normalnie wtedy jak w poprzednich cyklach?
Monisiu oj przepraszam przegapiłam posta no właśnie pisz szybko co się stało
a nic takiego sie nie stało takie malutkie nieporozumienie

Malwina, tak sie przyjrzałam twojemu usg jeszcze raz, cos mi sie nie zgadza, jestes w 7 tygodniu a dziecko ma 8 cm ?:O tak sobie poszukalam na roznych stronach i dziecko w okolo 10 tygodniu osiaga dopiero 2 cm....hmmm...

madzia ja jeszcze nie widzialam usg malwiny ale trafna uwaga, moj synus w wieku 7 tyg mial 1,5cm a 7 osiagnol okolo 15tyg wiec 7cm 7 tygodnia jest nierealne :tak:;-)

reklama
Przepraszam że udzielę sie na tym wątku, ale macie tu kłamczuchę ktora była i na innych watkach, ale tam ją rozgryzłysmy że notorycznie zmysla, ale widze ze nadal ta osoba tworzy sobie "nowy wyimaginowany" świat.

Do góry