lovely
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o kolczyki u małych dziewczynek to jestem na nie. Powody te same jakie podają dziewczyny. Dziecko jest śliczne same w sobie i nie trzeba dodatkowo go upiększać, jak będzie np. szła córcia do szkoły i zobaczy że inne dziewczynki mają i też będzie chciała to powiem tak, ale to dopiero jak sama podejmie taką decyzję
Aaa a wiecie że znam chłopca który ma przebite uszka? na jego miejscu jak bym dorosła to bym chyba zatłukła za takie coś! wiadomo że nie każdy chłopak uważa kolczyki jako męski dodatek :/
No ale chyba czas skończyć tą dyskusję co laseczki? bo nie chcemy, żeby na forum wybuchła kłótnia nieprzyjemna?
Lepiej napiszcie czy coś robicie dziś w Halloween hihi?
Ja nie wybieram się nigdzie na imprezkę, bo przez @ nie mam sił i nastroju, ale zaprosiłam koleżankę na winko
Aaa a wiecie że znam chłopca który ma przebite uszka? na jego miejscu jak bym dorosła to bym chyba zatłukła za takie coś! wiadomo że nie każdy chłopak uważa kolczyki jako męski dodatek :/
No ale chyba czas skończyć tą dyskusję co laseczki? bo nie chcemy, żeby na forum wybuchła kłótnia nieprzyjemna?
Lepiej napiszcie czy coś robicie dziś w Halloween hihi?
Ja nie wybieram się nigdzie na imprezkę, bo przez @ nie mam sił i nastroju, ale zaprosiłam koleżankę na winko