reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Anastazja chcesz ale jeszcze nie teraz:)sama tak mowilas wiec nie gadaj a to ze Ty masz ambicje i uczysz sie wszystkiego naraz i brak czasu na dzieco nie znaczy ze go nie chcesz:)a jak tam w ogole anglik i portugalski?

Anulka jak nie mozesz?

Malwinka nie przepraszaj tylko nie rób:)

Cornelka:p wiadomo,że chcę:p ale wiadomo,że nie teraz:D:D:D a spoko:D generalnie zajęć jeszcze nie mam :) ale uczę się codziennie:) żeby wejść do grupy na jakimś poziomie:p

Witajcie moje kochane dziewczynki:*:*

Z góry Was przepraszam, że się tak długo nie odzywałam:* mam nadzieję, że się nie gniewacie i jeszcze mnie pamiętacie:) kurcze po weselu nie miałam czasu bo jeszcze goście siedzieli w tygodniu, póżniej przygotowania i pakowanie do podróży poślubnej. Wróciliśmy w tą sobote to się przeprowadzałam i teraz dopiero mam neta to od razu piszę:)

Witam wszystkie nowe dziewczyny:) niestety nie zdążę Was teraz nadążyć:( więc bardzo proszę by każda z Was pokrótce napisała mi co słychać u Was i w ogóle bo nie chciałabym być do tyłu:)

Teraz ja napiszę co u mnie:D

Więc na weselu po prostu było rewelacyjnie:) jak z bajki:) w życiu tego dnia nie zapomnę i szkoda, że to trwało tylko jedną noc:( kilka fotek możecie zobaczyć na NK bo niestety nie jestem w stanie wszystkich dodać:( w Egipcie rónież świetnie, strasznie odpoczeliśmy i pobyliśmy ze sobą:) niestety przez jeden tydzień miałam wstrętną @ :( teraz klimatyzuje się mieszkając bez rodziców.

W ogóle dziewczyny strasznie za Wami tęskniłam i bardzo żałuje, że nie jestem na bieżąco:( która z Was urodziła? a może któraś zaciążyła??:) opowiadajcie i wybaczcie, że musicie się powtarzać:*:* może uda mi się przeczytać ale nie obiecuje:( więc bardzo prosze o relacje:)

Pozdrawiam Was moje kochane:*

reklama
Patrycja witaj w koncu jestes bo juz myslalysmy ze o nas zapomnialas i wiecej nie wrocisz:(fotki juz widzialysmy slicznie wygladaliscie Ty jak ksiezniczka napisz cos wiecej o tym dniu a nie tak w skrocie a u nas to Niunia juz urodzila ale jeszcze jej nie bylo mamy nadzieje ze wkrotce napisze jak tam a reszta bez zmian nowych dzieci nie ma tylko nowe kolezanki:)kurcze ale Ci fajnie gratuluje jeszcze raz i zazdroszcze cholernie mam nadzieje ze teraz bedziesz u nas czesciej:)

no nic ja uciekam dziewczynki nie wiem kiedy bede moze jutro mi sie uda jeszcze byc poniewaz jade w gory na pogrzeb no a to troche kilometrow jest a pozniej od razu do pracy bez spania w sumie wszystko aby na styk jest zrobione:(

Do góry