reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Anastazja chcesz ale jeszcze nie teraz:)sama tak mowilas wiec nie gadaj a to ze Ty masz ambicje i uczysz sie wszystkiego naraz i brak czasu na dzieco nie znaczy ze go nie chcesz:)a jak tam w ogole anglik i portugalski?

Anulka jak nie mozesz?

Malwinka nie przepraszaj tylko nie rób:)

Cornelka:p wiadomo,że chcę:p ale wiadomo,że nie teraz:D:D:D a spoko:D generalnie zajęć jeszcze nie mam :) ale uczę się codziennie:) żeby wejść do grupy na jakimś poziomie:p

Witajcie moje kochane dziewczynki:*:*

Z góry Was przepraszam, że się tak długo nie odzywałam:* mam nadzieję, że się nie gniewacie i jeszcze mnie pamiętacie:) kurcze po weselu nie miałam czasu bo jeszcze goście siedzieli w tygodniu, póżniej przygotowania i pakowanie do podróży poślubnej. Wróciliśmy w tą sobote to się przeprowadzałam i teraz dopiero mam neta to od razu piszę:)

Witam wszystkie nowe dziewczyny:) niestety nie zdążę Was teraz nadążyć:( więc bardzo proszę by każda z Was pokrótce napisała mi co słychać u Was i w ogóle bo nie chciałabym być do tyłu:)

Teraz ja napiszę co u mnie:D

Więc na weselu po prostu było rewelacyjnie:) jak z bajki:) w życiu tego dnia nie zapomnę i szkoda, że to trwało tylko jedną noc:( kilka fotek możecie zobaczyć na NK bo niestety nie jestem w stanie wszystkich dodać:( w Egipcie rónież świetnie, strasznie odpoczeliśmy i pobyliśmy ze sobą:) niestety przez jeden tydzień miałam wstrętną @ :( teraz klimatyzuje się mieszkając bez rodziców.

W ogóle dziewczyny strasznie za Wami tęskniłam i bardzo żałuje, że nie jestem na bieżąco:( która z Was urodziła? a może któraś zaciążyła??:) opowiadajcie i wybaczcie, że musicie się powtarzać:*:* może uda mi się przeczytać ale nie obiecuje:( więc bardzo prosze o relacje:)

Pozdrawiam Was moje kochane:*

reklama
Patrycja witaj w koncu jestes bo juz myslalysmy ze o nas zapomnialas i wiecej nie wrocisz:(fotki juz widzialysmy slicznie wygladaliscie Ty jak ksiezniczka napisz cos wiecej o tym dniu a nie tak w skrocie a u nas to Niunia juz urodzila ale jeszcze jej nie bylo mamy nadzieje ze wkrotce napisze jak tam a reszta bez zmian nowych dzieci nie ma tylko nowe kolezanki:)kurcze ale Ci fajnie gratuluje jeszcze raz i zazdroszcze cholernie mam nadzieje ze teraz bedziesz u nas czesciej:)

no nic ja uciekam dziewczynki nie wiem kiedy bede moze jutro mi sie uda jeszcze byc poniewaz jade w gory na pogrzeb no a to troche kilometrow jest a pozniej od razu do pracy bez spania w sumie wszystko aby na styk jest zrobione:(

Do góry