reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kurde Matosia gratulacje dla Małej !! Super, że już chodzi ;D To musiało być piękne ! ;D wyobrażam sobie Tosiule nie wyrabiającą na zakrętach hi hi ;D
Tak w ogóle to co studiujesz? Bo już nie pamiętam ... Zaocznie czy dziennie? Wpadaj do Nas częściej nawet na chwilunie :p

Kinga a Tobie co się dzieje? Może w ciąży jesteś he he he ;>

reklama
Malwina to robicie wesele i bierzecie cywilny?ja to juz od razu bym koscielny brala po co 2 razy kase wydawac

Kinga i mnie cos leb pobolewa jakos tak markotnuie dzisiaj

Matosia oj to teraz mala bedzie rozrabiac czekam na fotki z niecierpliwoscia:)

a Patrycja to na ile pojechala moglaby sie w koncu odezwac

Shirra z tym dzieckiem to ja ciegle mam w glowie wczoraj z nudow tez wlasnie czytalam rozne artykuly fora itp ale wiem ze nic z tego niestety:(nigdy sie chyba niedoczekam

malwina...a czemu teraz cywilny a za rok koscielny? nie chcieliscie razem tego zrobic?
ja tez sie dzisiaj koszmarnie czuje....glowa mnie boli...spac mi sie chce ale to przez cisnienie..strasznie niskie dzisiaj :/
Bo w tym roku kasy mamy za mało na wesele wiec tylko cywilny. Ja mykam po suknie papa

Skończyłaś zawodówke ... Nie myślisz o dalszym kształceniu się? Co na to wszystko Wasi rodzice??? Że się tak szybko wyprowadziłaś, że ślub za pasem, że staracie się o dzidzie?

Ahh dziewczyny nic mi się nie chce, nudze sie w tym parszywym miejscu, nie mam co robić, czas mi dłuży i kurde znowu TE myśli ...
Przed chwilą przeczytałam wątek "druga ciąża młodziutkiej mamy" i ... I kurde znowu ten mój instynkt się odezwał ! Znowu zaczęłam pragnąć dziecka .. Już kurde nie wiem nic, nic nie wiem ..
Raz myśle tak raz tak :O jestem wściekła sama na siebie ...

W pszyszłym roku ide zaocznie nasi rodzice sie cieszą i chcą zostac dziadkami

Matosia:) superowo!1 ale teraz się za małą nabiegasz;P a siostra w którym tygodni jest?:)

Shirra...to może tyle lepiej nie czytaj co?:) wtedy sobie oszczędzisz nerwów:)

a ja dziewczyny idę sprzątać, bo dziś.....SKOŃCZYLI WYMIANĘ OKIEN!!! po tygodniu:cool: i mam tyle do sprzątania,że hohoho:p ale efekt wyszedł nawet niezły:p

malwina...to nie lepiej poczekac? i zrobic razem jak kasa bedzie? co takie parcie macie na slub :D

anastazja ale ci dobrze! zazdroszcze ci takich duzych okien...ale mycia ich nieee :p

ja nie zazdroszczę sobie tego bałaganu, który właśnie sprzątam:p ale przyznam,że nowe okienka niczego sobie:) szczególnie balkonowe:) (ma ponad 3 metry wysokości:) ) i fajnie widoczek widać:)

Kurde Malwina podziwiam Cie ale także nie dowierzam .. .
Mieszkanie wynajmujecie? I zarabiacie na tyle by się utrzymać, by stać Was było na prywatną szkołe dla Ciebie, na utrzymanie dziecka? Bo przecież po urodzeniu nie będziesz pracować ...

Anastazzja no w końcu się doczekałaś ;P Efekt musi być na prawde oszałamiający skoro to tak ogromne okna ;D Ale ile mycia będziesz miała ... tego Ci nie zazdroszcze he he ;)

No Patrycja mogłaby się odezwać ... :( Ostatni raz pisała 24 września a dzisiaj mamy już 13 październik ... Może wciąż jest w Egipcie? Może ma dużo załatwiania? No sama nie wiem ale koniec końców mogła tylko napisać jak było, czy wszystko się udało i w ogóle ...

reklama
Do góry