reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga oj i ja ten mecz musialam ogladac naszczescie nie caly tylko z przeskakiwaniem na mam talent jak ja nie lubie tych meczy a moj przeciez sam gra wiec i oglada jak szaleniec:)a u Ciebie co tam jak dzieciaki wyzdrowial juz Igorek?
yhy zobaczymy jak sie spisze:)

Anijka no i super wozek swietny i za dobra kase napewno mala bedzie zadowolona:)

ciekawe co tam u Niuni jutro ma rodzic co nie?

Shirra hehe maniaku komputerowy:p ale ja tez czasem tak mam ze jak sie wciagne to caly dzien gram a czas tak przy tym leci ze to cos okropnego:)

a ja dzis chyba pojde kupic sobie butki na zime tak mnie cos naszlo a jeszcze widzialam na reklamie fajny plaszczyk to moze i plaszczyk kupie ale zobaczymy czy bedzie mi sie chcialo tylek z domu ruszyc:)

reklama
Kochana tak mnie ta gra wciągnęła, że szok ;D Pierwszy raz tak miałam ! Uwielbiam w nią grać he he he ;D

Ja już kupiłam sobie buty, takie jesienno-zimowe, na obcasie 6 czy nawet 7 cm :p to moje takie pierwsze buty na obcasie he he nie licząc 3-4 cm kaczuszki na rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego :p Zawsze śmigałam tylko w adidasach i mówie sobie STOP! BASTA! Mam 20 lat i pora zacząć chodzić na obcasach he he no i kupiłam ! :p TŻ mnie w sumie też namówił :p Dziwnie mi sie w nich chodzi ale mam nadzieje, że se przyzwyczaje bo tak strasznie podobają mi się takie butki ;D

Dobra lece ja, bo TŻ zaraz przyjedzie <jupi> Skończył dzisiaj wcześniej <radocha> :D
Umieram swoje piękne butki na obcasie i już mnie nie ma :D

Niunia kochanie trzymam kciuki, żebyś jutro rodziła w końcu !! Życze bezbolesnego, szybkiego porodu ! Odezwij się Słońce ;**

Shirra ja jeszcze zimowek nie mam i wlasnie postanowilam ze je kupie tylko deszcz ciagle pada to nie chce mi sie isc:( ja tam nie dalabym rady w takim wielkim obcasie gustuje w mniejszych przynajmniej wiem ze sie w nich nie zabije hehe:p a w duzych to i nogi by mnie bolaly i w ogole wiec nie chce maly jest git :)i jeszcze wypatrzylam taki fajny plaszczyk tylko nie wiem czy on na zime bo wole na zime w sumie jeden mam ale tamten mnie tak kusi ze jak bedzie tak dobrze wygladal jak w gazetce to wezme:)

oj no to lec lec ja dzisiaj mam wolny dzien od ponad tygodnia w koncu od siebie odpoczniemy:p a jutro cholera jasna do pracy a tak mi sie nie chce ze to szok rozleniwilam sie przezte poltroa tyg leniuchowania

Malwina wszystko! ;P Skoczyłaś już szkołe? Ile twój TŻ ma lat? Pracujecie obydwoje? Mieszkacie razem? Co na to wszystko Twoi rodzice? Co Was skłoniło do tak szybkich zaręczyn, ślubu i staranek o dzidzia??

He he dziewczyny ściagnęłam sobie Cake Mania - to taka gra no i tak się wciągnęłam, że szok :D Zaczęłam grać po 14 a skończyłam dopiero teraz he he patrze a to już 17.35 :O:O

Tak skończyłam szkole. Mój ma teraz 20lat obydwoje pracujemy Mieszkamy razem już 3miesiace. Zaręczyny był bo wiemy ze już razem spędzimy resztę życia a ślub bierzemy bo chcemy a co do dziecka to porostu chcemy dziecko

Malwina podziwiam Cie ja w Twoim wieku tez wiedzialam juz ze to ten i bardzo chcialam a raczej marzyly mi sie zareczyny slub wspolne mieszkanie i dziecko ale dzis patrze na to inaczej i wiem ze wtedy byloby nam ciezko dzis jestesmy starsi mamy prace wiec mozemy spokojnie zakladac rodzine no ale jak widac mojemu sie nie spieszy:)a slub koscielny czy tylko cywilny jak przygotowania sukienka pewnie juz ejst?

Malwina podziwiam Cie ja w Twoim wieku tez wiedzialam juz ze to ten i bardzo chcialam a raczej marzyly mi sie zareczyny slub wspolne mieszkanie i dziecko ale dzis patrze na to inaczej i wiem ze wtedy byloby nam ciezko dzis jestesmy starsi mamy prace wiec mozemy spokojnie zakladac rodzine no ale jak widac mojemu sie nie spieszy:)a slub koscielny czy tylko cywilny jak przygotowania sukienka pewnie juz ejst?

po suknie jadę dzisiaj o 17 a ślub cywilny a za rok kościelny;-)
Bo ja miałam suknie szytą na wymiar dzisiaj jade na przymiarke i odebrac chyba ze coś bedzie nie tak to nie odbiore. poprostu nic mi sie nie chce dzisiaj nawet z domu wychodzic mi sie nie chce pogoda u mnie pochmurno zimno deszcz pada co chwile.:-( Jeszcze dzisiaj musze jechac kupic buty i wogóle reszte na wesele:tak:

malwina...a czemu teraz cywilny a za rok koscielny? nie chcieliscie razem tego zrobic?
ja tez sie dzisiaj koszmarnie czuje....glowa mnie boli...spac mi sie chce ale to przez cisnienie..strasznie niskie dzisiaj :/

Skończyłaś zawodówke ... Nie myślisz o dalszym kształceniu się? Co na to wszystko Wasi rodzice??? Że się tak szybko wyprowadziłaś, że ślub za pasem, że staracie się o dzidzie?

Ahh dziewczyny nic mi się nie chce, nudze sie w tym parszywym miejscu, nie mam co robić, czas mi dłuży i kurde znowu TE myśli ...
Przed chwilą przeczytałam wątek "druga ciąża młodziutkiej mamy" i ... I kurde znowu ten mój instynkt się odezwał ! Znowu zaczęłam pragnąć dziecka .. Już kurde nie wiem nic, nic nie wiem ..
Raz myśle tak raz tak :O jestem wściekła sama na siebie ...

hej dyiewcyznki ;) więc jak nie miałam czasu tak nie mam wiele się nie zmieniło ;) ale co u mnie... więc zaczęłam studia, puki co bardzo mi się podobają, ale wiadomo to dopiero pierwszy tydzień więc jeszcze wiele może się zmienić, narazie jest ok. Tosiula już chodzi ;), pierwsze kroczki postawiła dwa dni przed skończeniem roczku, teraz to już prawie biego chociaż często nie wyrabia na zakrętach ;P. No, ale z racji wieku pokazuje nam, że ma własne zdanie i często chce postawić na swoim, więc musimy ją prostować, ale ogólnie jest super ;). W niedziele chodzimy na basen z małą, więc jest bardzo zadowolona. Zdjęcia ze ślubu już niedługo będą mam taką nadzieje, jak tylko dostane, to coś tam Wam wrzucę ;). Co do wycieczki, no to byliśmy na Krecie, na lotniusku okazało się, że jedzie z nami jeszcze spora grupa ;), a mianowicie 6 osób gratis ;) było naprawdę super, wieczorami chodziliśmy sobie na imprezki, bo moja siostra zostawała z mała ( jest w ciąży więc z nią zostawała ;))

reklama
matosia gratulacje dla chodzacej Tosi! super ze wszystko ci sie uklada :) az milo czytac :)

shirra ja to dzisiaj nie wyrabiam...glowa nie tyle co boli co tak mi dziwnie....spac mi sie chce...masakra....umieram hehehe :)

Do góry