reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga oj i ja ten mecz musialam ogladac naszczescie nie caly tylko z przeskakiwaniem na mam talent jak ja nie lubie tych meczy a moj przeciez sam gra wiec i oglada jak szaleniec:)a u Ciebie co tam jak dzieciaki wyzdrowial juz Igorek?
yhy zobaczymy jak sie spisze:)

Anijka no i super wozek swietny i za dobra kase napewno mala bedzie zadowolona:)

ciekawe co tam u Niuni jutro ma rodzic co nie?

Shirra hehe maniaku komputerowy:p ale ja tez czasem tak mam ze jak sie wciagne to caly dzien gram a czas tak przy tym leci ze to cos okropnego:)

a ja dzis chyba pojde kupic sobie butki na zime tak mnie cos naszlo a jeszcze widzialam na reklamie fajny plaszczyk to moze i plaszczyk kupie ale zobaczymy czy bedzie mi sie chcialo tylek z domu ruszyc:)

reklama
Kochana tak mnie ta gra wciągnęła, że szok ;D Pierwszy raz tak miałam ! Uwielbiam w nią grać he he he ;D

Ja już kupiłam sobie buty, takie jesienno-zimowe, na obcasie 6 czy nawet 7 cm :p to moje takie pierwsze buty na obcasie he he nie licząc 3-4 cm kaczuszki na rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego :p Zawsze śmigałam tylko w adidasach i mówie sobie STOP! BASTA! Mam 20 lat i pora zacząć chodzić na obcasach he he no i kupiłam ! :p TŻ mnie w sumie też namówił :p Dziwnie mi sie w nich chodzi ale mam nadzieje, że se przyzwyczaje bo tak strasznie podobają mi się takie butki ;D

Dobra lece ja, bo TŻ zaraz przyjedzie <jupi> Skończył dzisiaj wcześniej <radocha> :D
Umieram swoje piękne butki na obcasie i już mnie nie ma :D

Niunia kochanie trzymam kciuki, żebyś jutro rodziła w końcu !! Życze bezbolesnego, szybkiego porodu ! Odezwij się Słońce ;**

Shirra ja jeszcze zimowek nie mam i wlasnie postanowilam ze je kupie tylko deszcz ciagle pada to nie chce mi sie isc:( ja tam nie dalabym rady w takim wielkim obcasie gustuje w mniejszych przynajmniej wiem ze sie w nich nie zabije hehe:p a w duzych to i nogi by mnie bolaly i w ogole wiec nie chce maly jest git :)i jeszcze wypatrzylam taki fajny plaszczyk tylko nie wiem czy on na zime bo wole na zime w sumie jeden mam ale tamten mnie tak kusi ze jak bedzie tak dobrze wygladal jak w gazetce to wezme:)

oj no to lec lec ja dzisiaj mam wolny dzien od ponad tygodnia w koncu od siebie odpoczniemy:p a jutro cholera jasna do pracy a tak mi sie nie chce ze to szok rozleniwilam sie przezte poltroa tyg leniuchowania

Malwina wszystko! ;P Skoczyłaś już szkołe? Ile twój TŻ ma lat? Pracujecie obydwoje? Mieszkacie razem? Co na to wszystko Twoi rodzice? Co Was skłoniło do tak szybkich zaręczyn, ślubu i staranek o dzidzia??

He he dziewczyny ściagnęłam sobie Cake Mania - to taka gra no i tak się wciągnęłam, że szok :D Zaczęłam grać po 14 a skończyłam dopiero teraz he he patrze a to już 17.35 :O:O

Tak skończyłam szkole. Mój ma teraz 20lat obydwoje pracujemy Mieszkamy razem już 3miesiace. Zaręczyny był bo wiemy ze już razem spędzimy resztę życia a ślub bierzemy bo chcemy a co do dziecka to porostu chcemy dziecko

Malwina podziwiam Cie ja w Twoim wieku tez wiedzialam juz ze to ten i bardzo chcialam a raczej marzyly mi sie zareczyny slub wspolne mieszkanie i dziecko ale dzis patrze na to inaczej i wiem ze wtedy byloby nam ciezko dzis jestesmy starsi mamy prace wiec mozemy spokojnie zakladac rodzine no ale jak widac mojemu sie nie spieszy:)a slub koscielny czy tylko cywilny jak przygotowania sukienka pewnie juz ejst?

Malwina podziwiam Cie ja w Twoim wieku tez wiedzialam juz ze to ten i bardzo chcialam a raczej marzyly mi sie zareczyny slub wspolne mieszkanie i dziecko ale dzis patrze na to inaczej i wiem ze wtedy byloby nam ciezko dzis jestesmy starsi mamy prace wiec mozemy spokojnie zakladac rodzine no ale jak widac mojemu sie nie spieszy:)a slub koscielny czy tylko cywilny jak przygotowania sukienka pewnie juz ejst?

po suknie jadę dzisiaj o 17 a ślub cywilny a za rok kościelny;-)
Bo ja miałam suknie szytą na wymiar dzisiaj jade na przymiarke i odebrac chyba ze coś bedzie nie tak to nie odbiore. poprostu nic mi sie nie chce dzisiaj nawet z domu wychodzic mi sie nie chce pogoda u mnie pochmurno zimno deszcz pada co chwile.:-( Jeszcze dzisiaj musze jechac kupic buty i wogóle reszte na wesele:tak:

malwina...a czemu teraz cywilny a za rok koscielny? nie chcieliscie razem tego zrobic?
ja tez sie dzisiaj koszmarnie czuje....glowa mnie boli...spac mi sie chce ale to przez cisnienie..strasznie niskie dzisiaj :/

Skończyłaś zawodówke ... Nie myślisz o dalszym kształceniu się? Co na to wszystko Wasi rodzice??? Że się tak szybko wyprowadziłaś, że ślub za pasem, że staracie się o dzidzie?

Ahh dziewczyny nic mi się nie chce, nudze sie w tym parszywym miejscu, nie mam co robić, czas mi dłuży i kurde znowu TE myśli ...
Przed chwilą przeczytałam wątek "druga ciąża młodziutkiej mamy" i ... I kurde znowu ten mój instynkt się odezwał ! Znowu zaczęłam pragnąć dziecka .. Już kurde nie wiem nic, nic nie wiem ..
Raz myśle tak raz tak :O jestem wściekła sama na siebie ...

hej dyiewcyznki ;) więc jak nie miałam czasu tak nie mam wiele się nie zmieniło ;) ale co u mnie... więc zaczęłam studia, puki co bardzo mi się podobają, ale wiadomo to dopiero pierwszy tydzień więc jeszcze wiele może się zmienić, narazie jest ok. Tosiula już chodzi ;), pierwsze kroczki postawiła dwa dni przed skończeniem roczku, teraz to już prawie biego chociaż często nie wyrabia na zakrętach ;P. No, ale z racji wieku pokazuje nam, że ma własne zdanie i często chce postawić na swoim, więc musimy ją prostować, ale ogólnie jest super ;). W niedziele chodzimy na basen z małą, więc jest bardzo zadowolona. Zdjęcia ze ślubu już niedługo będą mam taką nadzieje, jak tylko dostane, to coś tam Wam wrzucę ;). Co do wycieczki, no to byliśmy na Krecie, na lotniusku okazało się, że jedzie z nami jeszcze spora grupa ;), a mianowicie 6 osób gratis ;) było naprawdę super, wieczorami chodziliśmy sobie na imprezki, bo moja siostra zostawała z mała ( jest w ciąży więc z nią zostawała ;))

reklama
matosia gratulacje dla chodzacej Tosi! super ze wszystko ci sie uklada :) az milo czytac :)

shirra ja to dzisiaj nie wyrabiam...glowa nie tyle co boli co tak mi dziwnie....spac mi sie chce...masakra....umieram hehehe :)

Do góry